Monday, April 19, 2010

SCuBa DiViNG!!!!!!!!

actually 1st time aku berminat nak join aktiviti yg agak ekstrem aku kira....
tp minat ku dihalang oleh....
sape lagi kalau bukan umi tercyang...

bila aku minat ada jer yg umi tak berkenan....
aku punya la dah usha-usha pasal scuba ni nga fahrin ahmad and MA kat hospital...
alih-alih tak dpt support dari parents....
frust tol la...

alasan umi tak bagi aku join scuba diving sbb aktiviti ni memerlukan aku pakai swimming suit yg ketat itu...
naseb baek alasan bleh diterima..huhu

tp kan korang,... aci tak kalau aku wat lesen scuba senyap-senyap?????
hehe...
tp,tu la.....kang tak pasal-pasal kena sumpah dalam laut...
macam si tenggang...cme aku pny versi pompuan...so,jadi la si tonggeng...ngeh3

mula-mula mase aku gtaw papa pasal nak wat lesen ni...
papa macam okay....
tp tu la...
da umi kate tak leh...
nak wat canne lagi kan...
redha je la,,,,

aku pon sebenarnye heran gak canne la aku bleh terpikir nak wat lesen scuba diving ni...
tp,
yang aku pasti...
minat ni timbul bila...
aku tengok picture-picture fahrin ahmad....
nampak bez giler!!!!!








pastu dalam aku terpikir nak wat lesen ni,
MA kat hospital ni citer lak canne cara nak wat lesen scuba diving...
then, terus la aku xcited nak join....

dan yang teramat pasti,, mungkin bila aku join aktiviti ni,
aku dapat hilangkan rase takut aku pada laut dan ikan....
owh yer,
aku ada 1 kelemahan...
iaitu aku agak takut dengan ikan...
tak taw sejak bila masalah psycho ni bleh ada...huh!
(kurang duit hantaran utk aku sbb ada masalah psychology....)

2 comments:

abu muaz said...

saya penyokong fanatik ibu awak.... minta maaf ya.

JP rafflesia said...

alamak...dalam diam mak sy ada penyokong...huhu

Monday, April 19, 2010

SCuBa DiViNG!!!!!!!!

actually 1st time aku berminat nak join aktiviti yg agak ekstrem aku kira....
tp minat ku dihalang oleh....
sape lagi kalau bukan umi tercyang...

bila aku minat ada jer yg umi tak berkenan....
aku punya la dah usha-usha pasal scuba ni nga fahrin ahmad and MA kat hospital...
alih-alih tak dpt support dari parents....
frust tol la...

alasan umi tak bagi aku join scuba diving sbb aktiviti ni memerlukan aku pakai swimming suit yg ketat itu...
naseb baek alasan bleh diterima..huhu

tp kan korang,... aci tak kalau aku wat lesen scuba senyap-senyap?????
hehe...
tp,tu la.....kang tak pasal-pasal kena sumpah dalam laut...
macam si tenggang...cme aku pny versi pompuan...so,jadi la si tonggeng...ngeh3

mula-mula mase aku gtaw papa pasal nak wat lesen ni...
papa macam okay....
tp tu la...
da umi kate tak leh...
nak wat canne lagi kan...
redha je la,,,,

aku pon sebenarnye heran gak canne la aku bleh terpikir nak wat lesen scuba diving ni...
tp,
yang aku pasti...
minat ni timbul bila...
aku tengok picture-picture fahrin ahmad....
nampak bez giler!!!!!








pastu dalam aku terpikir nak wat lesen ni,
MA kat hospital ni citer lak canne cara nak wat lesen scuba diving...
then, terus la aku xcited nak join....

dan yang teramat pasti,, mungkin bila aku join aktiviti ni,
aku dapat hilangkan rase takut aku pada laut dan ikan....
owh yer,
aku ada 1 kelemahan...
iaitu aku agak takut dengan ikan...
tak taw sejak bila masalah psycho ni bleh ada...huh!
(kurang duit hantaran utk aku sbb ada masalah psychology....)

2 comments:

abu muaz said...

saya penyokong fanatik ibu awak.... minta maaf ya.

JP rafflesia said...

alamak...dalam diam mak sy ada penyokong...huhu