Friday, February 22, 2013

1st entry 2013

Asslamualaikum ....


ini entry pertamaku untuk tahun 2013!

Alhamdullillah masih lagi bernyawa , masih lagi diberi peluang untuk menikmati kehidupan di dunia , masih lagi diberi masa untuk bertaubat kepada Yang Maha Pencipta
sangatttttttttt la malas nak update entry , sedangkan banyak sebenarnya cerita yang nak dikongsikan :-)


bila baca entry - entry blogger lain...syoknye kalau aku serajin mereka! bukannya aku tiada masa tetapi malas.. :-p
mungkin sebenarnya masa mereka lebih suntuk dari aku...tetapi kerajinan mereka mengupdate blog sangat membuatkan aku cemburu..


oh my! apa yang aku merepek ni!


sebenarnya , aku sedang nak mengatasi habit suka bertangguh kerja..
seriously susah giler nak di atasi ! almaklumlah habit yang dibawak dari zaman sekolah..sampai kezaman kerja pun habit ni tak hilang - hilang!
banyak benda kot still tak menjadi sebab sikap suka bertangguh..


baru - baru ini bertambah lagi 1 perkara yang perlu aku laksanakan tetapi belum pun aku mulakan lagi, iaitu untuk belajar terjemahan Al-Quran...
aku hanya belek dan belek sahaja..belum mulakan lagi...
dan bila semangat itu ada , ada dugaan pulak untuk aku menunggu dahulu...
hish!
nampak sangat sedang bertangguhkan?


oh tolong ! semangat datang lah padaku ! 



1 comment:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Friday, February 22, 2013

1st entry 2013

Asslamualaikum ....


ini entry pertamaku untuk tahun 2013!

Alhamdullillah masih lagi bernyawa , masih lagi diberi peluang untuk menikmati kehidupan di dunia , masih lagi diberi masa untuk bertaubat kepada Yang Maha Pencipta
sangatttttttttt la malas nak update entry , sedangkan banyak sebenarnya cerita yang nak dikongsikan :-)


bila baca entry - entry blogger lain...syoknye kalau aku serajin mereka! bukannya aku tiada masa tetapi malas.. :-p
mungkin sebenarnya masa mereka lebih suntuk dari aku...tetapi kerajinan mereka mengupdate blog sangat membuatkan aku cemburu..


oh my! apa yang aku merepek ni!


sebenarnya , aku sedang nak mengatasi habit suka bertangguh kerja..
seriously susah giler nak di atasi ! almaklumlah habit yang dibawak dari zaman sekolah..sampai kezaman kerja pun habit ni tak hilang - hilang!
banyak benda kot still tak menjadi sebab sikap suka bertangguh..


baru - baru ini bertambah lagi 1 perkara yang perlu aku laksanakan tetapi belum pun aku mulakan lagi, iaitu untuk belajar terjemahan Al-Quran...
aku hanya belek dan belek sahaja..belum mulakan lagi...
dan bila semangat itu ada , ada dugaan pulak untuk aku menunggu dahulu...
hish!
nampak sangat sedang bertangguhkan?


oh tolong ! semangat datang lah padaku ! 



1 comment:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)