Thursday, February 4, 2010

aku rindu......

salam.......

aku rindu sangat....sangat....sangat...kat 'dia'.......
makin aku cuba utk lupakan 'dia'....makin rindu ak pd dia.....kenapa ye???
aku luahkan disini kerana...aku sudah mula selesa utk luahkan isi hati peribadiku di sini....

'Dia' adalah first love ku....
jarang aku ceritakan perihal first love ku ini pd org luar....
mungkin malu kerana cintaku sebenarnye bertepuk sebelah tangan....huhu
aku pernah ceritakan kepada beberapa teman.....mereka sentiasa pujuk aku untuk melupakan 'dia'.....
aku cuba!!!!!tapi ya Allah....teramat la susah.....

entah kenapa hatiku merasakan 'dia' adalah yang terbaik untukku....
walaupun dia tak pernah merasakan apa yang aku rasa terhadapnye....(betul ke ayat ni???)
kekadang....aku menangis seorang diri....kenapa????aku sendiri x tahu....dan ak sendiri x faham...kenapa aku perlu menangis....

kalau dulu...aku sentiasa mengejarnye...bila lost contact aku akn berusaha mecarinye...tanpa rasa segan....bodoh kalau di ingat2 kembali.....tapi..x tahu kenapa....

sekarang?????alhamdulillah....perlahan2....aku sudah hilang sedikit rasa cinta padanya....kasih???sentiasa ada....dia adalah kenangan cintaku....x mungkin aku akan lupakan
begitu sahaja....
kalau dulu setiap jam aku mengenangnye...sekarang...aku hanya mengenangnya apabila aku sendirian....dan detik ini...aku amat mengingatinye,,,rindu padanye.....

entah mengapa ak luahkan disini...
tp,biarlah...ni blogku...diariku...suka hati aku la....kan????

p/s: sampai skrg ak tak shopping baju baru....utk ubah cara pemakaian ku...huhu





3 comments:

abu muaz said...

hati-hati jangan terover . nantikan nak study pun nampak dia...

merahjamboo said...

kuatkan hati dear;)

*hugs*
pja

JP rafflesia said...

abu muaz>haha...dl sy sll gak nampk dye mse lec tp skang da ok...


merahjambo>thanx....;)

*hugs too*

Thursday, February 4, 2010

aku rindu......

salam.......

aku rindu sangat....sangat....sangat...kat 'dia'.......
makin aku cuba utk lupakan 'dia'....makin rindu ak pd dia.....kenapa ye???
aku luahkan disini kerana...aku sudah mula selesa utk luahkan isi hati peribadiku di sini....

'Dia' adalah first love ku....
jarang aku ceritakan perihal first love ku ini pd org luar....
mungkin malu kerana cintaku sebenarnye bertepuk sebelah tangan....huhu
aku pernah ceritakan kepada beberapa teman.....mereka sentiasa pujuk aku untuk melupakan 'dia'.....
aku cuba!!!!!tapi ya Allah....teramat la susah.....

entah kenapa hatiku merasakan 'dia' adalah yang terbaik untukku....
walaupun dia tak pernah merasakan apa yang aku rasa terhadapnye....(betul ke ayat ni???)
kekadang....aku menangis seorang diri....kenapa????aku sendiri x tahu....dan ak sendiri x faham...kenapa aku perlu menangis....

kalau dulu...aku sentiasa mengejarnye...bila lost contact aku akn berusaha mecarinye...tanpa rasa segan....bodoh kalau di ingat2 kembali.....tapi..x tahu kenapa....

sekarang?????alhamdulillah....perlahan2....aku sudah hilang sedikit rasa cinta padanya....kasih???sentiasa ada....dia adalah kenangan cintaku....x mungkin aku akan lupakan
begitu sahaja....
kalau dulu setiap jam aku mengenangnye...sekarang...aku hanya mengenangnya apabila aku sendirian....dan detik ini...aku amat mengingatinye,,,rindu padanye.....

entah mengapa ak luahkan disini...
tp,biarlah...ni blogku...diariku...suka hati aku la....kan????

p/s: sampai skrg ak tak shopping baju baru....utk ubah cara pemakaian ku...huhu





3 comments:

abu muaz said...

hati-hati jangan terover . nantikan nak study pun nampak dia...

merahjamboo said...

kuatkan hati dear;)

*hugs*
pja

JP rafflesia said...

abu muaz>haha...dl sy sll gak nampk dye mse lec tp skang da ok...


merahjambo>thanx....;)

*hugs too*