Saturday, February 13, 2010

anneyohaseyoo..........
(tak tahu betul x ejaan tu..aku hentam jer...)

aku minat gak nak belajar bahasa korea dengan lebih mendalam.....
ye lah senang...nanti boleh la nak kawen ngan orang korea....hikhik...(gedik)!!!

cerita korea terbaru yang aku baru khatam tengok,,,BOYS OVER FLOWER....
best sangat2!!!!
kalau korang penah tengok cerita METEOR GARDEN....
ha...macam tu lah lebih kurang jalan ceritanyer....
aku agak ketinggalan sebenarnya mengikuti siri2 cerita korea....
orang lain da khatam 3,4 kali...aku baru tengok....
hehe...tak sempat la nak tengok....

dalam cerita BOYS OVER FLOWER ni aku suka ngan heronye...
GU JUN PYO......watak yang dimainkan oleh LEE MIN HO...
watak yang nampak kasar...tp lembut dan keanak-anakkan....

then,aku suka watak YI JUNG.....
mat romeo yang stylo.....hehe....

k,la aku nak tengok 2 lagi cerita korea....
YOUR BEAUTIFUL and lagi satu cerita WITCH YO HEE......

kalau korang tahu ape2 cerita korea yang terbaru....
update and gitau aku k.....



5 comments:

ijad said...

saya pun minat juga citer korea..

JP rafflesia said...

oo...yeah....pe citer latest yg awk tngok...sy agk ketinggalan nga citer2 korea skang ni...hehe

JP rafflesia said...

oo...yeah....pe citer latest yg awk tngok...sy agk ketinggalan nga citer2 korea skang ni...hehe

ahmad said...

tengok coffee prince layan jugak....tapi cita lama tu...hehehe

JP rafflesia said...

ahmad>sy xtngok pon lg cite 2...ramai gak yg ckp cte 2 bez...

Saturday, February 13, 2010

anneyohaseyoo..........
(tak tahu betul x ejaan tu..aku hentam jer...)

aku minat gak nak belajar bahasa korea dengan lebih mendalam.....
ye lah senang...nanti boleh la nak kawen ngan orang korea....hikhik...(gedik)!!!

cerita korea terbaru yang aku baru khatam tengok,,,BOYS OVER FLOWER....
best sangat2!!!!
kalau korang penah tengok cerita METEOR GARDEN....
ha...macam tu lah lebih kurang jalan ceritanyer....
aku agak ketinggalan sebenarnya mengikuti siri2 cerita korea....
orang lain da khatam 3,4 kali...aku baru tengok....
hehe...tak sempat la nak tengok....

dalam cerita BOYS OVER FLOWER ni aku suka ngan heronye...
GU JUN PYO......watak yang dimainkan oleh LEE MIN HO...
watak yang nampak kasar...tp lembut dan keanak-anakkan....

then,aku suka watak YI JUNG.....
mat romeo yang stylo.....hehe....

k,la aku nak tengok 2 lagi cerita korea....
YOUR BEAUTIFUL and lagi satu cerita WITCH YO HEE......

kalau korang tahu ape2 cerita korea yang terbaru....
update and gitau aku k.....



5 comments:

ijad said...

saya pun minat juga citer korea..

JP rafflesia said...

oo...yeah....pe citer latest yg awk tngok...sy agk ketinggalan nga citer2 korea skang ni...hehe

JP rafflesia said...

oo...yeah....pe citer latest yg awk tngok...sy agk ketinggalan nga citer2 korea skang ni...hehe

ahmad said...

tengok coffee prince layan jugak....tapi cita lama tu...hehehe

JP rafflesia said...

ahmad>sy xtngok pon lg cite 2...ramai gak yg ckp cte 2 bez...