Thursday, April 29, 2010

lAbOr rOOm!!!

wah!!!!
excited aku ari ni....hehe
1st time masuk labor room....
then bukan setakat labor room, operation teater pon aku dapat masuk ari ni...

rezeki aku la kot ari ni...
susah nak tengok procedur complicated macam LSCS(Lower Section Caesarean Section)
member2 aku pergi beberapa kali pon xdapat tengok...
aku yang 1st time masuk dapat tengok....
rase nak melompat jer...

baby yang selamat keluar melalui LSCS ni berat dia 2.08 jer...
kecik and comel!!!!
putih lak tu...
wat aku tak sabar nak tengok anak aku sendiri 1 ari nanti...
ops!!!!
haha.......

sebak aku bila tengok si ibu menangis sebab terlalu bahagia...
then tengok si bapa yang wajah nye lega serta merta bila tahu anak dan isteri selamat....
macam ni la kot perasaan ummi and papa aku....
dan ibu bapa korang semua....(^_^)

3 comments:

abu muaz said...

memang begitulah perasaan kedua orang tua kita, maka sebagai anak sayangilah mereka berdua hingga akhir hayat.

JP rafflesia said...

i/Allah...

abu muaz said...

mana cik mici menghilang ni????

Thursday, April 29, 2010

lAbOr rOOm!!!

wah!!!!
excited aku ari ni....hehe
1st time masuk labor room....
then bukan setakat labor room, operation teater pon aku dapat masuk ari ni...

rezeki aku la kot ari ni...
susah nak tengok procedur complicated macam LSCS(Lower Section Caesarean Section)
member2 aku pergi beberapa kali pon xdapat tengok...
aku yang 1st time masuk dapat tengok....
rase nak melompat jer...

baby yang selamat keluar melalui LSCS ni berat dia 2.08 jer...
kecik and comel!!!!
putih lak tu...
wat aku tak sabar nak tengok anak aku sendiri 1 ari nanti...
ops!!!!
haha.......

sebak aku bila tengok si ibu menangis sebab terlalu bahagia...
then tengok si bapa yang wajah nye lega serta merta bila tahu anak dan isteri selamat....
macam ni la kot perasaan ummi and papa aku....
dan ibu bapa korang semua....(^_^)

3 comments:

abu muaz said...

memang begitulah perasaan kedua orang tua kita, maka sebagai anak sayangilah mereka berdua hingga akhir hayat.

JP rafflesia said...

i/Allah...

abu muaz said...

mana cik mici menghilang ni????