Monday, May 10, 2010

osce sedang mengganggu emosi saya!!!!

salam sume.....

maaf tak sempat nak mengupdate blog....
kebizian mula menguasai hari2 ku...

minggu ni osce...
so,stress cikit....
osce tu ape????
osce dalam bahasa mudahnye exam praktikal....
setiap student nurse perlu melalui exam ni setiap sem....
rasanye penah update pasal osce di post sebelom ni...
xpe...aku ulang explain lg...
xsalahkan????


seksa taw tak...
kte perlu masuk stesen then dalam masa 5 minit kita kena siapkan procedure yang ditetap kan...
nak lepaskan 5 minit ni tuhan je tahu...
ummi aku selalu marah sebab aku suka menggelabah tak tentu pasal....
ya Allah....
ummi tak rase...
student nurse jer yang taw perasaan ni...
korang pon akn rse biase2 shj...
tp rase lah sendiri...
aku yang dah lalui 4 kali osce ni pon still shaking bila nak masuk stesen...
nak tunggu giliran nak masuk stesen tu mula la...menggeletar,sakit perot,nak muntah...sume la ada...

bila dah lepas 5 minit...hilang sume secara automatik...huhu
macam2 la......


doakan saya mudah-mudahan dipermudahkan segalanyer...(^_^)

p/s : selamat ari ibu kat ummi...da wish kat ummi semalam...
xsempat nak wat post khas utk umi...
makanye aku tumpang di entry ini shj...hehe


3 comments:

abu muaz said...

moga dimudahkan segala urusan. selamat berjaya.

abu muaz said...

12 mei. Selamat menyambut hari jururawat.

JP rafflesia said...

terima kasih...

Monday, May 10, 2010

osce sedang mengganggu emosi saya!!!!

salam sume.....

maaf tak sempat nak mengupdate blog....
kebizian mula menguasai hari2 ku...

minggu ni osce...
so,stress cikit....
osce tu ape????
osce dalam bahasa mudahnye exam praktikal....
setiap student nurse perlu melalui exam ni setiap sem....
rasanye penah update pasal osce di post sebelom ni...
xpe...aku ulang explain lg...
xsalahkan????


seksa taw tak...
kte perlu masuk stesen then dalam masa 5 minit kita kena siapkan procedure yang ditetap kan...
nak lepaskan 5 minit ni tuhan je tahu...
ummi aku selalu marah sebab aku suka menggelabah tak tentu pasal....
ya Allah....
ummi tak rase...
student nurse jer yang taw perasaan ni...
korang pon akn rse biase2 shj...
tp rase lah sendiri...
aku yang dah lalui 4 kali osce ni pon still shaking bila nak masuk stesen...
nak tunggu giliran nak masuk stesen tu mula la...menggeletar,sakit perot,nak muntah...sume la ada...

bila dah lepas 5 minit...hilang sume secara automatik...huhu
macam2 la......


doakan saya mudah-mudahan dipermudahkan segalanyer...(^_^)

p/s : selamat ari ibu kat ummi...da wish kat ummi semalam...
xsempat nak wat post khas utk umi...
makanye aku tumpang di entry ini shj...hehe


3 comments:

abu muaz said...

moga dimudahkan segala urusan. selamat berjaya.

abu muaz said...

12 mei. Selamat menyambut hari jururawat.

JP rafflesia said...

terima kasih...