Wednesday, May 12, 2010

~~happy nurses day~~

tidak lah memberi ape2 makna sangat pada aku....
sbb aku bukanlah bergelar staff nurse....
mungkin lg 2 thn aku akn rse makna hari ini...
sbb aku dah menukar status aku dari seorang student nurse kepada staff nurse....

mungkin semasa bergelar staff nurse itu lah perasaan aku akn menjadi excited nak tunggu org wish...
ye lah kan nak tengok gak org hargai and pandang profession kita...hehe

ape pon....
kepada member2 yang wish dari kol 12 tengah malam td....
terima kasih krn ingt hari yang special ni....hehe


p/s ; kebanyakan yang wish bdk2 nurse gak...
member2 yang bukan dalam bidang ni x tahu ape pon...
masyarakat still x ambil tahu psl hari jururawat....


3 comments:

merahjamboo said...

happy nurses day dear!

idea semulajadi said...

nurseday 13hbmay?

JP rafflesia said...

sis pija>thanx!!!(^_^)



ilham>12 may la....

Wednesday, May 12, 2010

~~happy nurses day~~

tidak lah memberi ape2 makna sangat pada aku....
sbb aku bukanlah bergelar staff nurse....
mungkin lg 2 thn aku akn rse makna hari ini...
sbb aku dah menukar status aku dari seorang student nurse kepada staff nurse....

mungkin semasa bergelar staff nurse itu lah perasaan aku akn menjadi excited nak tunggu org wish...
ye lah kan nak tengok gak org hargai and pandang profession kita...hehe

ape pon....
kepada member2 yang wish dari kol 12 tengah malam td....
terima kasih krn ingt hari yang special ni....hehe


p/s ; kebanyakan yang wish bdk2 nurse gak...
member2 yang bukan dalam bidang ni x tahu ape pon...
masyarakat still x ambil tahu psl hari jururawat....


3 comments:

merahjamboo said...

happy nurses day dear!

idea semulajadi said...

nurseday 13hbmay?

JP rafflesia said...

sis pija>thanx!!!(^_^)



ilham>12 may la....