Thursday, April 15, 2010

salam.....

seperti yang dijanjikan aku akn cuba untuk mengupdate blog ini setiap hari....
so,Alhamdulillah.....hari ini aku berjaya tunaikan janji aku...(^_^)
bagi lah 1 tepukan untuk aku...ngeh3...

sebenarnye kalau di ikutkan banyak kesah yang ingin aku paparkan utk aku kongsi bersama-sama teman-teman blogger....
tapi kemalasan aku untuk mengupdate blog ini amat tinggi peratusannyer...
so,aku dah tak leh nak ape la kan....

okay,
untuk semester ini...
aku belajar tentang orthopedics(tulang),skin dan obsetrics & gynae(sakit puan)....
tetapi bila posting kali ni aku lbey banyak bertugas dibahagian orthopedics...
dibahagian ini tugas-tugas seperti POP(plaster of paris)atau bahasa mudahnyer simen,traction,amputation(kudung kaki) adalah suatu kebiasaan bagi aku....
satu peristiwa yang aku tak leh lupa bila aku penah angkat kaki manusia yang telah dipotong dari tuan pny badan...
naseb baek kaki yang aku angkat tu tak masuk dalam mimpi aku...fuhh!!!

dan...
aku hanya berpeluang 1 hari sahaja memandikan baby!!!!
huhu...
ape pon ini suatu perasaan yang tak boleh digambarkan...
ni baru mandikan baby orang...kalau mandikan baby sendiri lagi bestkan....










ape pon aku belom berkesempatan utk berada dalam labor room....
huhu...
dan 1 masalah aku,,aku takut utk ke labor room sbb aku takut tengok orang beranak...huhu
tapi bila ada peluang utk ke labor room i/Allah...aku akan pergi dan ambil pengalaman...

3 comments:

abu muaz said...

sudah bagus nii...banyak pengalaman menarik.
teruskan mencoret semoga menambah pengetahuan untuk bakal-bakal mici akan datang.

Selamat bertugas.

Queen Niesa said...

wah~ baby... suka banget...
interesting blog..
thank u visit my blog..
love u~

JP rafflesia said...

welcome..

luv u 2!
(^_^)

Thursday, April 15, 2010

salam.....

seperti yang dijanjikan aku akn cuba untuk mengupdate blog ini setiap hari....
so,Alhamdulillah.....hari ini aku berjaya tunaikan janji aku...(^_^)
bagi lah 1 tepukan untuk aku...ngeh3...

sebenarnye kalau di ikutkan banyak kesah yang ingin aku paparkan utk aku kongsi bersama-sama teman-teman blogger....
tapi kemalasan aku untuk mengupdate blog ini amat tinggi peratusannyer...
so,aku dah tak leh nak ape la kan....

okay,
untuk semester ini...
aku belajar tentang orthopedics(tulang),skin dan obsetrics & gynae(sakit puan)....
tetapi bila posting kali ni aku lbey banyak bertugas dibahagian orthopedics...
dibahagian ini tugas-tugas seperti POP(plaster of paris)atau bahasa mudahnyer simen,traction,amputation(kudung kaki) adalah suatu kebiasaan bagi aku....
satu peristiwa yang aku tak leh lupa bila aku penah angkat kaki manusia yang telah dipotong dari tuan pny badan...
naseb baek kaki yang aku angkat tu tak masuk dalam mimpi aku...fuhh!!!

dan...
aku hanya berpeluang 1 hari sahaja memandikan baby!!!!
huhu...
ape pon ini suatu perasaan yang tak boleh digambarkan...
ni baru mandikan baby orang...kalau mandikan baby sendiri lagi bestkan....










ape pon aku belom berkesempatan utk berada dalam labor room....
huhu...
dan 1 masalah aku,,aku takut utk ke labor room sbb aku takut tengok orang beranak...huhu
tapi bila ada peluang utk ke labor room i/Allah...aku akan pergi dan ambil pengalaman...

3 comments:

abu muaz said...

sudah bagus nii...banyak pengalaman menarik.
teruskan mencoret semoga menambah pengetahuan untuk bakal-bakal mici akan datang.

Selamat bertugas.

Queen Niesa said...

wah~ baby... suka banget...
interesting blog..
thank u visit my blog..
love u~

JP rafflesia said...

welcome..

luv u 2!
(^_^)