Wednesday, April 14, 2010

JADI MEWAH DENGAN HANYA MENULIS BLOG!!!!!!

salam 1 malaysia untuk semua!!!!!

hari ini aku dah mula bersemangat untuk meneruskan aktiviti berblog.....ngeh3...
hari ni je la kot?????hehe...suka betol aku dengan sifat hangat-hangat tahi ayam....

okay...
nak tahu kenapa aku begitu bersemangat?????
sebabnyer hari ni aku ada terbaca akhbar harian metro keluaran hari selasa,bersamaan dengan 13 APRIL...
di ruangan HATI ada kisah seorang blogger yang berpendapatan melebihi RM10,000 sebulan hasil daripada menulis blog!!!!!!

WOW!!!!!
cam mane aku boleh tak bersemangat kan....
ada orang boleh beli barangan-barangan mewah dengan hanya menulis blog....
hebat!!!!

blogger yang aku maksudkan ialah REDMUMMY.....
seorang ibu kepada 2 orang anak....
follower beliau pon dah mencecah 4 juta....
sedangkan follower aku 20 pon tak sampai...huhu...

mungkin ada di kalangan korang yang sememangnyer followers REDMUMMY...
aku sahaja yang ketinggalan baru nak mengikuti beliau....

ape pon ini 1 semangat utk aku terus menulis blog...
so,korang jangan terkejut bila tetibe dalam mase 1 hari aku yang pemalas nak update blog bleh createkan sampai 10 post.....hehe...(ye lah tu...)


i/Allah akan aku usahakan untuk sentiasa mengupdate blog aku ni...(^_^)


p/s: terima kaseh en.abu muaz...anda salah seorang follower yang byk memberi semangat utk terus b'blog,....(^_^)

2 comments:

abu muaz said...

kekalkan semangat ini. banyak kisah yg cik mici boleh coretkan terutama pelbagai kisah di wad.

JP rafflesia said...

i/Allah..akn sy usahakan...

Wednesday, April 14, 2010

JADI MEWAH DENGAN HANYA MENULIS BLOG!!!!!!

salam 1 malaysia untuk semua!!!!!

hari ini aku dah mula bersemangat untuk meneruskan aktiviti berblog.....ngeh3...
hari ni je la kot?????hehe...suka betol aku dengan sifat hangat-hangat tahi ayam....

okay...
nak tahu kenapa aku begitu bersemangat?????
sebabnyer hari ni aku ada terbaca akhbar harian metro keluaran hari selasa,bersamaan dengan 13 APRIL...
di ruangan HATI ada kisah seorang blogger yang berpendapatan melebihi RM10,000 sebulan hasil daripada menulis blog!!!!!!

WOW!!!!!
cam mane aku boleh tak bersemangat kan....
ada orang boleh beli barangan-barangan mewah dengan hanya menulis blog....
hebat!!!!

blogger yang aku maksudkan ialah REDMUMMY.....
seorang ibu kepada 2 orang anak....
follower beliau pon dah mencecah 4 juta....
sedangkan follower aku 20 pon tak sampai...huhu...

mungkin ada di kalangan korang yang sememangnyer followers REDMUMMY...
aku sahaja yang ketinggalan baru nak mengikuti beliau....

ape pon ini 1 semangat utk aku terus menulis blog...
so,korang jangan terkejut bila tetibe dalam mase 1 hari aku yang pemalas nak update blog bleh createkan sampai 10 post.....hehe...(ye lah tu...)


i/Allah akan aku usahakan untuk sentiasa mengupdate blog aku ni...(^_^)


p/s: terima kaseh en.abu muaz...anda salah seorang follower yang byk memberi semangat utk terus b'blog,....(^_^)

2 comments:

abu muaz said...

kekalkan semangat ini. banyak kisah yg cik mici boleh coretkan terutama pelbagai kisah di wad.

JP rafflesia said...

i/Allah..akn sy usahakan...