Friday, April 2, 2010

aku tak reti nak touch up blog!!!!!!

salam....

hmmm.....
aku tak tahu la macam mane nak touch up blog aku ni....
blogger2 senior!!!!
help me plez......

aku tak reti nak tekan sane sini...
senang cerita malas la...haha...

ok...
sesape nak tolong aku....
aku perlukan tunjuk ajar anda macam mana nak :

1)ads nufnag....penah ikut cara cik apple..tapi tak menjadi..tak tahu silap kat mana...

2)link tu macam mana??? tak faham...tolong ajar macam mana nak create k...
link nga chat tu same ke???



3)blog list yang kita follow macam mana nak tambahkan list kat entry kita yer?????
aku dah try adjust tapi still tak de pembaharuan....huhuhu...

itu dulu kot wat masa sekarang...
tolong saya yer...
jasamu akan ku kenang...(^_^)

3 comments:

abu muaz said...

salam.Bagus ni. Untuk soalan satu cari jawapan dilaman http://bluevirgolady.blogspot.com/.

selamat bergembira dengan dunia blog.

JP rafflesia said...

terima kaseh sangt2....

jasamu ku kenang...(^_^)

abu muaz said...

kenapa tak ada coretan baru ni cik mici?

Friday, April 2, 2010

aku tak reti nak touch up blog!!!!!!

salam....

hmmm.....
aku tak tahu la macam mane nak touch up blog aku ni....
blogger2 senior!!!!
help me plez......

aku tak reti nak tekan sane sini...
senang cerita malas la...haha...

ok...
sesape nak tolong aku....
aku perlukan tunjuk ajar anda macam mana nak :

1)ads nufnag....penah ikut cara cik apple..tapi tak menjadi..tak tahu silap kat mana...

2)link tu macam mana??? tak faham...tolong ajar macam mana nak create k...
link nga chat tu same ke???



3)blog list yang kita follow macam mana nak tambahkan list kat entry kita yer?????
aku dah try adjust tapi still tak de pembaharuan....huhuhu...

itu dulu kot wat masa sekarang...
tolong saya yer...
jasamu akan ku kenang...(^_^)

3 comments:

abu muaz said...

salam.Bagus ni. Untuk soalan satu cari jawapan dilaman http://bluevirgolady.blogspot.com/.

selamat bergembira dengan dunia blog.

JP rafflesia said...

terima kaseh sangt2....

jasamu ku kenang...(^_^)

abu muaz said...

kenapa tak ada coretan baru ni cik mici?