Tuesday, September 21, 2010

HOSPITAL BAHAGIA TG RAMBUTAN...

salam aidilfitri....
walaupon agak lambat salam yang aku hulurkan....
korang tetap menyambutnye kan????
hehe...

maaf kerna aku amik mase yang agak lame utk mengupdate entry di blog ni....
ada sebab2 tertentu yang xdapat aku elakkan...huhu...

jadi aku rase permulaan baru setelah bercuti hampir or lebih 3 bulan ni...
aku nak berjalan2 ke blog teman2 yang masih setia dengan post2 mereka...

okay..setelah penat berjalan...
aku duduk termenung dan nak cerita kat hangpa sume yang chek ni rse sangat bahagia di
HOSPITAL BAHAGIA TANJUNG RAMBUTAN....
huahuahua...



opss!!!!!
jangan salah paham.....
aku bukan penghuni di hosp bahagia taw...tapi aku skang ni sedang belajar menangani patient2 di sini....
owh....
sangat sangat sangat 'membahagiakan'....patut lah nme tempat ni hosp bahagia...
hukhuk...
rse macam nak nanges pon ada sbb mmg 'bahagia' lah......
tapi apa kan daya...
ini lah jalan yang aku pilih...
maka redha je lah....

knp ayat aku berbelit2 ni...
hmmmm......
xpelah..korang paham la sendiri...hehe



p/s:i/Allah...aku akn update story2 aku kat sini pada entry2 seterusnyer...
skang ni rase penat sangat,...byk2 story taw!!!

2 comments:

abu muaz said...

Moga terus terbahagia di sana.
Selamat hari Raya dari pakcik.... lepas ni rajin-rajin la bercerita tentang ragam orang-orang yang bahagia... moga dapat dikongsi bersama.

JP rafflesia said...

i/Allah...sentiasa ada bhn cerita...

Tuesday, September 21, 2010

HOSPITAL BAHAGIA TG RAMBUTAN...

salam aidilfitri....
walaupon agak lambat salam yang aku hulurkan....
korang tetap menyambutnye kan????
hehe...

maaf kerna aku amik mase yang agak lame utk mengupdate entry di blog ni....
ada sebab2 tertentu yang xdapat aku elakkan...huhu...

jadi aku rase permulaan baru setelah bercuti hampir or lebih 3 bulan ni...
aku nak berjalan2 ke blog teman2 yang masih setia dengan post2 mereka...

okay..setelah penat berjalan...
aku duduk termenung dan nak cerita kat hangpa sume yang chek ni rse sangat bahagia di
HOSPITAL BAHAGIA TANJUNG RAMBUTAN....
huahuahua...



opss!!!!!
jangan salah paham.....
aku bukan penghuni di hosp bahagia taw...tapi aku skang ni sedang belajar menangani patient2 di sini....
owh....
sangat sangat sangat 'membahagiakan'....patut lah nme tempat ni hosp bahagia...
hukhuk...
rse macam nak nanges pon ada sbb mmg 'bahagia' lah......
tapi apa kan daya...
ini lah jalan yang aku pilih...
maka redha je lah....

knp ayat aku berbelit2 ni...
hmmmm......
xpelah..korang paham la sendiri...hehe



p/s:i/Allah...aku akn update story2 aku kat sini pada entry2 seterusnyer...
skang ni rase penat sangat,...byk2 story taw!!!

2 comments:

abu muaz said...

Moga terus terbahagia di sana.
Selamat hari Raya dari pakcik.... lepas ni rajin-rajin la bercerita tentang ragam orang-orang yang bahagia... moga dapat dikongsi bersama.

JP rafflesia said...

i/Allah...sentiasa ada bhn cerita...