Thursday, December 16, 2010

difficult to sleep related to time changes

assalamualaikum....
apa khabar anda???
harap sihat di bawah perlindungan-Nya

alhamdulillah.....paper final aku untuk sem ni dah abeh dengan kurang jayanya...hukhukhuk
tak tau nak salahkan sape...diri sendiri atau soalan paper yang xguna itu!!!
1st dan 2nd paper - pre,during, post out dewan dengan perasaan depressed gila2!!!!





soklan xfemes tibe2 kuar la pulak......kitaorang semua budget kuar la tajuk macam dalam test sblm ni,tapi hampeh tol la....

soalan station pen and paper pon sameeee aje macam sampah....ada ke patut kena jawab soklan pen n paper dalam masa 1 minit....gila cadburry!!!!
ingat otak and tangan aku ni ape!!!!!

3rd paper lak - pre~depressed, during~mania, post~hypermania ;-)
(mania-->teruja,happy)
boleh la buat aku lupakan depression 2 paper sebelum itu....

sejujurnya,
aku sendiri yang memulakan depression disease ini...
aku study last minit dowh!!!!!
habit aku dari zaman oldskool....hua hua hua

dan disebabkan terkejar2 nak khatamkam nota2 bg setiap subjek aku terpaksa lah kurangkan waktu tidur....
aku juz tidur 1jam setengah shj masa musim exam...huhu...
naseb xtertido dlm dewan masa duk jwb exam hari tuh....kalau x mayat lah aku!!!

disebabkan aku dah terbiasa tido sekejap2....maka aku dah terbawak2 sampai lah ke hari ini...
huhu....
aku xboleh tidur langsung semalam....
aku juz tido lps subuh then bangun dlm pukul 11....

lepas tu jalan huyung hayang macam orang lepas ambik heroin....
kepala sakit bukan main....

sekarang ni aku ada break untuk beberapa hari sebelum aku berperang dengan ujian praktikal (osce)
maka dengan ini wabak short term parkinson's disease akan melanda...
naseb 2 hari je....so,syndrome disease ini memang sekejap je lah......
sem ni praktikal xde yang susah sangt....
sebab more to clinic...

k, lah nak tido sudaaa.....
mata dah xleh bukaaaa.....
esok nak bangun pagi2...
family nak datang amik kat hostel sini...


bye!

6 comments:

abu muaz said...

soalan tu yang salah saya rasa.
apa pun semoga berjaya.

alexa yussida said...

wahhh..jangan diamalkan ye..jaga kesihatan juge taw (hik,pandai je nasihat org..actually sama je kita pon..hee)

all the best taw:)
btw,awk stdy katne ni?beshhnyee family siap dtg amik..wuwuwuw jeles!

JP Nurul said...

en.abu muaz-->terima kasih kerana sama2 menyokong...hehe

JP Nurul said...

alexa-->baik doc..hehe
study kat cheras kl jer...
xlyk nak p oversea...hihi

khairunnisa ♥ said...

berapa tahun lagi study mici? ^__^
kat cheras ye, boleh la jumpa tahun depan ;)

JP Nurul said...

neesa-->lg setengah thn...bln 6 nnt abeh la...
boleh jer jmp...^_^

Thursday, December 16, 2010

difficult to sleep related to time changes

assalamualaikum....
apa khabar anda???
harap sihat di bawah perlindungan-Nya

alhamdulillah.....paper final aku untuk sem ni dah abeh dengan kurang jayanya...hukhukhuk
tak tau nak salahkan sape...diri sendiri atau soalan paper yang xguna itu!!!
1st dan 2nd paper - pre,during, post out dewan dengan perasaan depressed gila2!!!!





soklan xfemes tibe2 kuar la pulak......kitaorang semua budget kuar la tajuk macam dalam test sblm ni,tapi hampeh tol la....

soalan station pen and paper pon sameeee aje macam sampah....ada ke patut kena jawab soklan pen n paper dalam masa 1 minit....gila cadburry!!!!
ingat otak and tangan aku ni ape!!!!!

3rd paper lak - pre~depressed, during~mania, post~hypermania ;-)
(mania-->teruja,happy)
boleh la buat aku lupakan depression 2 paper sebelum itu....

sejujurnya,
aku sendiri yang memulakan depression disease ini...
aku study last minit dowh!!!!!
habit aku dari zaman oldskool....hua hua hua

dan disebabkan terkejar2 nak khatamkam nota2 bg setiap subjek aku terpaksa lah kurangkan waktu tidur....
aku juz tidur 1jam setengah shj masa musim exam...huhu...
naseb xtertido dlm dewan masa duk jwb exam hari tuh....kalau x mayat lah aku!!!

disebabkan aku dah terbiasa tido sekejap2....maka aku dah terbawak2 sampai lah ke hari ini...
huhu....
aku xboleh tidur langsung semalam....
aku juz tido lps subuh then bangun dlm pukul 11....

lepas tu jalan huyung hayang macam orang lepas ambik heroin....
kepala sakit bukan main....

sekarang ni aku ada break untuk beberapa hari sebelum aku berperang dengan ujian praktikal (osce)
maka dengan ini wabak short term parkinson's disease akan melanda...
naseb 2 hari je....so,syndrome disease ini memang sekejap je lah......
sem ni praktikal xde yang susah sangt....
sebab more to clinic...

k, lah nak tido sudaaa.....
mata dah xleh bukaaaa.....
esok nak bangun pagi2...
family nak datang amik kat hostel sini...


bye!

6 comments:

abu muaz said...

soalan tu yang salah saya rasa.
apa pun semoga berjaya.

alexa yussida said...

wahhh..jangan diamalkan ye..jaga kesihatan juge taw (hik,pandai je nasihat org..actually sama je kita pon..hee)

all the best taw:)
btw,awk stdy katne ni?beshhnyee family siap dtg amik..wuwuwuw jeles!

JP Nurul said...

en.abu muaz-->terima kasih kerana sama2 menyokong...hehe

JP Nurul said...

alexa-->baik doc..hehe
study kat cheras kl jer...
xlyk nak p oversea...hihi

khairunnisa ♥ said...

berapa tahun lagi study mici? ^__^
kat cheras ye, boleh la jumpa tahun depan ;)

JP Nurul said...

neesa-->lg setengah thn...bln 6 nnt abeh la...
boleh jer jmp...^_^