Sunday, January 30, 2011

first entry from kampar

Assalamualaikum~~


mulai hari ini sehingga hujung bulan 3 nih...aku akn update entry dari kampar perak....
esok bermulalah suka duka aku berpraktikal di hospital kampar....


jujurnya badan aku memang masih terasa penat coz memang xcukup rehat.....
hari ini aku sempat jalan jalan ke beberapa blog....sempat jugak titipkan contengan di entry mereka...


aku update entry pun agak rushing coz pakai member punya laptop dan berukband....
aku punya xleh nak pakai coz ada masalah sikit....heh heh....


semalam pon memang xada masa nak rehat coz sampai je kat kampar nih...terus cabut ikut member nursing aku zati ke rumah atok sedara dia....
ingat nak g sekejap je...sekali atok tuh mintak kami bermalam aje dirumah mereka...
kami on je...best kot..makan semua ditanggung beres....


sangat sangat best.... layanan mereka sungguh baik....
kami dijamu setiap masa....sampai terasa penat nak makan...
yang bestnye..
aku yang xsuka makan durian pon dah tersuka....
nak dekat sebijik durian aku bedal tanpa rasa malu...haish!


ingat semalam nak masuk tido awal...tapi semalam kan match antara kelantan vs selangor....
so,join r atuk tengok bola.....congrats the red warrior's!!!!....i'm proud to be kelantanist....haha...






p/s : line kat sini xberapa best ah...slow macam siput nak upload pict pon xlarat nak menunggu line loading~~~

11 comments:

Ina said...

selamat berpraktikal nurul..keja elok-elok ek....kena banyak sabar lar dgn kerenah manusia...banyak pahala u..Insyaallah..

idea semulajadi said...

along!!!
1 malaysia da along p~~ hehehehe
bile boleh jumpe nie~~
rindu along~

zmanja said...

slmt berpraktikal!!

nadia ar-rumaisha said...

selamat berpraktikal dear...
all the best tau

khairunnisa ♥ said...

nurul! nisa dah tunggu setahun durian kat sini =.=" hope dapat makan durian tahun ni.. enjoy your practical :)

Imran nyambek said...

all da best dear.haha

MataHati @ MH said...

selamat menjalani praktikal...
kalau ada kawan2 nurse yang comel lote..nanti perkenalkan kat sya...hahahaha ;p

JP Nurul said...

ina : TQ ^_^





ilham : tu r psl...tganu xpernah pegi lagi utk praktikal..klu dpt kat sne..dpt r jumpa kan..^_^





zmanja : TQ...doakan ek..^_^

JP Nurul said...

nadia : terima kasih^_^




nisa : lamanya nak tunggu durian...klu duk dekat area kampar boleh gak sy hulurkan..hehe




imran : thanks





MH : bkn nak doctor ke??? :P

ARJUNA.Inc said...

selmat berprktkal...t dpat elaun bnyak2..jgan lpa ajk p tgok wyang sma2 ye..hehehe

JP Nurul said...

kampar xdek wayang....huhu

Sunday, January 30, 2011

first entry from kampar

Assalamualaikum~~


mulai hari ini sehingga hujung bulan 3 nih...aku akn update entry dari kampar perak....
esok bermulalah suka duka aku berpraktikal di hospital kampar....


jujurnya badan aku memang masih terasa penat coz memang xcukup rehat.....
hari ini aku sempat jalan jalan ke beberapa blog....sempat jugak titipkan contengan di entry mereka...


aku update entry pun agak rushing coz pakai member punya laptop dan berukband....
aku punya xleh nak pakai coz ada masalah sikit....heh heh....


semalam pon memang xada masa nak rehat coz sampai je kat kampar nih...terus cabut ikut member nursing aku zati ke rumah atok sedara dia....
ingat nak g sekejap je...sekali atok tuh mintak kami bermalam aje dirumah mereka...
kami on je...best kot..makan semua ditanggung beres....


sangat sangat best.... layanan mereka sungguh baik....
kami dijamu setiap masa....sampai terasa penat nak makan...
yang bestnye..
aku yang xsuka makan durian pon dah tersuka....
nak dekat sebijik durian aku bedal tanpa rasa malu...haish!


ingat semalam nak masuk tido awal...tapi semalam kan match antara kelantan vs selangor....
so,join r atuk tengok bola.....congrats the red warrior's!!!!....i'm proud to be kelantanist....haha...






p/s : line kat sini xberapa best ah...slow macam siput nak upload pict pon xlarat nak menunggu line loading~~~

11 comments:

Ina said...

selamat berpraktikal nurul..keja elok-elok ek....kena banyak sabar lar dgn kerenah manusia...banyak pahala u..Insyaallah..

idea semulajadi said...

along!!!
1 malaysia da along p~~ hehehehe
bile boleh jumpe nie~~
rindu along~

zmanja said...

slmt berpraktikal!!

nadia ar-rumaisha said...

selamat berpraktikal dear...
all the best tau

khairunnisa ♥ said...

nurul! nisa dah tunggu setahun durian kat sini =.=" hope dapat makan durian tahun ni.. enjoy your practical :)

Imran nyambek said...

all da best dear.haha

MataHati @ MH said...

selamat menjalani praktikal...
kalau ada kawan2 nurse yang comel lote..nanti perkenalkan kat sya...hahahaha ;p

JP Nurul said...

ina : TQ ^_^





ilham : tu r psl...tganu xpernah pegi lagi utk praktikal..klu dpt kat sne..dpt r jumpa kan..^_^





zmanja : TQ...doakan ek..^_^

JP Nurul said...

nadia : terima kasih^_^




nisa : lamanya nak tunggu durian...klu duk dekat area kampar boleh gak sy hulurkan..hehe




imran : thanks





MH : bkn nak doctor ke??? :P

ARJUNA.Inc said...

selmat berprktkal...t dpat elaun bnyak2..jgan lpa ajk p tgok wyang sma2 ye..hehehe

JP Nurul said...

kampar xdek wayang....huhu