Thursday, February 23, 2012

aku cuba untuk serius!

salam...



ok! aku cuba untuk serius berblog kembali,,

ape dah jadi ngan aku berbulan - bulan lepas..

aku akan cuba untuk update di sini...

untuk entry kali ni aku nak bagitahu...

aku dah 7 bulan jadi staffnurse!

sekejap je kan????

dulu masa student aku panggil yang pakai line biru atas kepala tu staffnurse...

sekarang aku dah pakai line biru tu...dan kena dengar orang panggil aku staffnurse!

dan yang xboleh blah aku bertugas di ward o+g! hmmm.....


ok, ini je untuk entry kali ni!



p/s: tak sempat nak amik gambar dengan line biru atas kepala lagi...




1 comment:

khairunnisa ♥ said...

Assalamualaikum,
micii~
where are you?
T_T

Thursday, February 23, 2012

aku cuba untuk serius!

salam...



ok! aku cuba untuk serius berblog kembali,,

ape dah jadi ngan aku berbulan - bulan lepas..

aku akan cuba untuk update di sini...

untuk entry kali ni aku nak bagitahu...

aku dah 7 bulan jadi staffnurse!

sekejap je kan????

dulu masa student aku panggil yang pakai line biru atas kepala tu staffnurse...

sekarang aku dah pakai line biru tu...dan kena dengar orang panggil aku staffnurse!

dan yang xboleh blah aku bertugas di ward o+g! hmmm.....


ok, ini je untuk entry kali ni!



p/s: tak sempat nak amik gambar dengan line biru atas kepala lagi...




1 comment:

khairunnisa ♥ said...

Assalamualaikum,
micii~
where are you?
T_T