Thursday, May 17, 2012

chipsmore!

salam...

kejap ada, kejap hilang...

itulah aku sekarang....kejap sumpah setia nak berblog....lepas tu hilang lagi....
dan lepas 2bulan muncul balik....

sebenarnya , bukan senang nak maintain depan lappy lama (eh tipu! , aku maintain lama dpn lappy mase layan korea)
maksud aku nak duk depan laptop lama2 then karang entry....
xsempat dah...

masa aku sekarang bukan macam dulu...
hate this!

sekarang aku keje, da kena follow 3 shift (am , pm , on)
mase student cuma am dan pm je...

dulu praktikal 5 hari am shift then weekend cuti..heaven!
sekarang keje straight kadang2 sampai 8 hari dengan shift tungang terbalik kejap am , pm , on ...hell!


macam mana berat xturun dari 50kg kepada 44kg!
yang ni aku suka walau terseksa tubuh badan...huhu


aku cuba untuk tidak menjadi chipsmore lagi ok!
aku cuba!!!!


2 comments:

Hanis MY said...

rindunya kat dia... rajin keje smpai turun berat badan... bagus sungguh... take care dear!

khairunnisa ♥ said...

mici :( boleh tak jgn hilang lagi ? :')

mici, jaga makan minum walaupun kerja -_-" banyak sangat turun tuh..

miss you mici! <3

Thursday, May 17, 2012

chipsmore!

salam...

kejap ada, kejap hilang...

itulah aku sekarang....kejap sumpah setia nak berblog....lepas tu hilang lagi....
dan lepas 2bulan muncul balik....

sebenarnya , bukan senang nak maintain depan lappy lama (eh tipu! , aku maintain lama dpn lappy mase layan korea)
maksud aku nak duk depan laptop lama2 then karang entry....
xsempat dah...

masa aku sekarang bukan macam dulu...
hate this!

sekarang aku keje, da kena follow 3 shift (am , pm , on)
mase student cuma am dan pm je...

dulu praktikal 5 hari am shift then weekend cuti..heaven!
sekarang keje straight kadang2 sampai 8 hari dengan shift tungang terbalik kejap am , pm , on ...hell!


macam mana berat xturun dari 50kg kepada 44kg!
yang ni aku suka walau terseksa tubuh badan...huhu


aku cuba untuk tidak menjadi chipsmore lagi ok!
aku cuba!!!!


2 comments:

Hanis MY said...

rindunya kat dia... rajin keje smpai turun berat badan... bagus sungguh... take care dear!

khairunnisa ♥ said...

mici :( boleh tak jgn hilang lagi ? :')

mici, jaga makan minum walaupun kerja -_-" banyak sangat turun tuh..

miss you mici! <3