Sunday, December 26, 2010

congrats malaysia!!!!

salam~~

hampir seminggu aku xterupdate blog...sibuk dengan cuti lah...
cuti kan jarang jarang muncul makanya aku perlu aplikasikan dengan sebaik baiknya.
aktiviti hidup aku masa cuti sama je macam cuti cuti sebelum ni...

*ahad-khamis
-->dinihari tolong umi kat kedai...ramai la pulak cuti cuti ni..kelam kabut seketika diwaktu itu...aiyoo...masa ni lah boleh tengok karenah manusia dan memang menguji kesabaran aku sebenarnya...tapi nak wat macam mana rezeki kami bergantung kepada mereka...sabar je lah...

*jumaat-sabtu
-->tidur sampai mata ni rasa ringan nak bukak...subuh2 xperlu kunci jam sebab dah ada tukang kejut aka umi...hihi...

rutin cuti aku memang gitulah....
kalau bosan giler2 kopek segala cd kat umah....kalau x pon kacau adik lelaki aku yang perutnya dah macam labu....hihihi

okay!
memang xde kena mengena cerita diatas dengan tajuk entry aku kali ni...

sebenarye baru habis menyaksikan bola AFF Suzuki antara MALAYSIA vs INDONESIA
memang kelas wa cakap luu malaysia malam ni....
aku xde lah tengok match tu selama 90minit++ sebabye adik aku dah awal2 halau aku xkasi aku jadi geng sorak sebab dia cakap
"kalu along tengok meme m'sia kaloh r"(upkan dialek kelantan)

so,aku bawak lah diri aku mengadap my lappy....
bila malaysia score je aku berlari lari naik ke tingkat atas nak tengok gol...
dapat tengok yang imbasan pun jadilah...huhu(sila kasihan kepada aku!!)

dan 3 gol malaysia score...
3 kali jugaklah aku turun naik tangga dengan gigihnya....


gol memang cantik and kelllasslah!!!!

1st gol-->safee sali
2nd gol-->ashaari samsudin
3rd gol-->safee sali again

*ihsan dari adik aku*

bangga bila tengok hantaran2 cantik dari norshahrul idlan talaha,semangat pengantin baru la katakan....

ape pon gud luck untuk selasa ni(kalau xsilap lah)
mesti control game macam hari ni ye wahai pemain malaysia!!!

3 comments:

Mata Hati said...

ramai yang tersenyum dalam tido selepas kemenangan semalam :)

salam kenal

khairunnisa ♥ said...

tengok football semalam juga akma. excited giler tengok diorang gol ^__^

rutin cuti kte sama ;)

JP Nurul said...

mata hati-->ofcoz lah...dendam berbalas...


neesa-->haha...mmg excited...dpt tngok imbasan pon kira ok la...

kte mmg geng la :-)

Sunday, December 26, 2010

congrats malaysia!!!!

salam~~

hampir seminggu aku xterupdate blog...sibuk dengan cuti lah...
cuti kan jarang jarang muncul makanya aku perlu aplikasikan dengan sebaik baiknya.
aktiviti hidup aku masa cuti sama je macam cuti cuti sebelum ni...

*ahad-khamis
-->dinihari tolong umi kat kedai...ramai la pulak cuti cuti ni..kelam kabut seketika diwaktu itu...aiyoo...masa ni lah boleh tengok karenah manusia dan memang menguji kesabaran aku sebenarnya...tapi nak wat macam mana rezeki kami bergantung kepada mereka...sabar je lah...

*jumaat-sabtu
-->tidur sampai mata ni rasa ringan nak bukak...subuh2 xperlu kunci jam sebab dah ada tukang kejut aka umi...hihi...

rutin cuti aku memang gitulah....
kalau bosan giler2 kopek segala cd kat umah....kalau x pon kacau adik lelaki aku yang perutnya dah macam labu....hihihi

okay!
memang xde kena mengena cerita diatas dengan tajuk entry aku kali ni...

sebenarye baru habis menyaksikan bola AFF Suzuki antara MALAYSIA vs INDONESIA
memang kelas wa cakap luu malaysia malam ni....
aku xde lah tengok match tu selama 90minit++ sebabye adik aku dah awal2 halau aku xkasi aku jadi geng sorak sebab dia cakap
"kalu along tengok meme m'sia kaloh r"(upkan dialek kelantan)

so,aku bawak lah diri aku mengadap my lappy....
bila malaysia score je aku berlari lari naik ke tingkat atas nak tengok gol...
dapat tengok yang imbasan pun jadilah...huhu(sila kasihan kepada aku!!)

dan 3 gol malaysia score...
3 kali jugaklah aku turun naik tangga dengan gigihnya....


gol memang cantik and kelllasslah!!!!

1st gol-->safee sali
2nd gol-->ashaari samsudin
3rd gol-->safee sali again

*ihsan dari adik aku*

bangga bila tengok hantaran2 cantik dari norshahrul idlan talaha,semangat pengantin baru la katakan....

ape pon gud luck untuk selasa ni(kalau xsilap lah)
mesti control game macam hari ni ye wahai pemain malaysia!!!

3 comments:

Mata Hati said...

ramai yang tersenyum dalam tido selepas kemenangan semalam :)

salam kenal

khairunnisa ♥ said...

tengok football semalam juga akma. excited giler tengok diorang gol ^__^

rutin cuti kte sama ;)

JP Nurul said...

mata hati-->ofcoz lah...dendam berbalas...


neesa-->haha...mmg excited...dpt tngok imbasan pon kira ok la...

kte mmg geng la :-)