Tuesday, December 28, 2010

welcome 2011~~

Assalamualaikum~~~


tinggal beberapa detik sahaja lagi kita akan bersama sama menginjak ke tahun baru-2011
macam mana dengan impian anda pada tahun 2010???
dah tertunai kah??
jangan tanya aku tentang aku punya impian...
coz, aku xpernah buat impian tahunan sebenarnya~~~agaga ;p
so,ape yang menggembirakan aku sepanjang tempoh setahun lalu itulah aku anggap sebagai impian yang sudah tertunai....
so,no depression when you can't make your wishes comes true ^_^
haha...ada gak manusia jenis nih...abaikan!



tahun ni rasa macam nak ada wishlist gak....
1st time nih tetiba rasa macam nak buat...
so,

impian perubahan diri ialah :

--->dapat mengekalkan, menambah iman di dada
--->jaga mulut, mata, telinga dan hati ^_^
--->lebih berjimat ;p
--->more mature ;)
--->tenang, tabah dalam menharungi dugaan dan cabaran
--->lulus LJM dengan jayanya!

impian barangan peribadi :

--->camera(xpasti nak beli camera jenis macam mana)any suggestions?????
--->wallet
--->shoes
(sikit sikit dah lah..kata nak berjimat kan...)T_T


hope all wishes comes true!


1 comment:

MissyNursy ♥ said...

Lulus LJM 2 yg penting!! gud luck! :)

Tuesday, December 28, 2010

welcome 2011~~

Assalamualaikum~~~


tinggal beberapa detik sahaja lagi kita akan bersama sama menginjak ke tahun baru-2011
macam mana dengan impian anda pada tahun 2010???
dah tertunai kah??
jangan tanya aku tentang aku punya impian...
coz, aku xpernah buat impian tahunan sebenarnya~~~agaga ;p
so,ape yang menggembirakan aku sepanjang tempoh setahun lalu itulah aku anggap sebagai impian yang sudah tertunai....
so,no depression when you can't make your wishes comes true ^_^
haha...ada gak manusia jenis nih...abaikan!



tahun ni rasa macam nak ada wishlist gak....
1st time nih tetiba rasa macam nak buat...
so,

impian perubahan diri ialah :

--->dapat mengekalkan, menambah iman di dada
--->jaga mulut, mata, telinga dan hati ^_^
--->lebih berjimat ;p
--->more mature ;)
--->tenang, tabah dalam menharungi dugaan dan cabaran
--->lulus LJM dengan jayanya!

impian barangan peribadi :

--->camera(xpasti nak beli camera jenis macam mana)any suggestions?????
--->wallet
--->shoes
(sikit sikit dah lah..kata nak berjimat kan...)T_T


hope all wishes comes true!


1 comment:

MissyNursy ♥ said...

Lulus LJM 2 yg penting!! gud luck! :)