Friday, January 14, 2011

kaki baby~~

salam ^_^




tengah berdoa siang malam supaya tiba tiba kolej berlembut hati bagi group aku cuti...hehheh
gilak lah sampai macam gini sekali....haha

eh, kalau korang nak sama2 doakan pon boleh...^_^...lebih makbul kalau ramai2 yang tlng mendoakan dan mengaminkan,,hehe





okay,
semalam aku dan housemate duk sibuk google bahan2 untuk menyiapkan assignment Community Health Nursing....
so,task nye kitaorng kena buat tentang antenatal food education...(tentang pemakanan ibu2 dalam tempoh mengandung)

dalam duk menggodek2...
aku terjumpalah picture ini...


sweet kan????


boleh pulak nampak kaki baby dipermukaan perut ibu....
haha...ada ke sampai macam gini sekali.....



sepanjang praktikal kat ward gynae...xpernah pulak tengok walaupon masa tuh tngah buat kiraan untuk tengok contraction pada perut ibu...hihi....


nantilah bila dapat kat klinik kesihatan nak try g intai perut bakal2 ibu...:p

5 comments:

abu muaz said...

pakcik sudah berdoa.... moga dimakbulkan.

khairunnisa ♥ said...

whoa..cantik..nampak telapak kaki baby tu ^__^ bagus bagus dapat cuti. ^__^

Nurul Afifah Addnan said...

btol ke gmbr tu?haha..cm lawak je,,

JP Nurul said...

AM : ameen...hehe..arap dimakbulkan...





nisa : cutekan...xtahu gambar yg diedit or mmg real





afifah : haha...no comment..

JIJI YU said...

mueheh..hape ke nipis sangat kulit mak budak tu..ehehe

Friday, January 14, 2011

kaki baby~~

salam ^_^




tengah berdoa siang malam supaya tiba tiba kolej berlembut hati bagi group aku cuti...hehheh
gilak lah sampai macam gini sekali....haha

eh, kalau korang nak sama2 doakan pon boleh...^_^...lebih makbul kalau ramai2 yang tlng mendoakan dan mengaminkan,,hehe





okay,
semalam aku dan housemate duk sibuk google bahan2 untuk menyiapkan assignment Community Health Nursing....
so,task nye kitaorng kena buat tentang antenatal food education...(tentang pemakanan ibu2 dalam tempoh mengandung)

dalam duk menggodek2...
aku terjumpalah picture ini...


sweet kan????


boleh pulak nampak kaki baby dipermukaan perut ibu....
haha...ada ke sampai macam gini sekali.....



sepanjang praktikal kat ward gynae...xpernah pulak tengok walaupon masa tuh tngah buat kiraan untuk tengok contraction pada perut ibu...hihi....


nantilah bila dapat kat klinik kesihatan nak try g intai perut bakal2 ibu...:p

5 comments:

abu muaz said...

pakcik sudah berdoa.... moga dimakbulkan.

khairunnisa ♥ said...

whoa..cantik..nampak telapak kaki baby tu ^__^ bagus bagus dapat cuti. ^__^

Nurul Afifah Addnan said...

btol ke gmbr tu?haha..cm lawak je,,

JP Nurul said...

AM : ameen...hehe..arap dimakbulkan...





nisa : cutekan...xtahu gambar yg diedit or mmg real





afifah : haha...no comment..

JIJI YU said...

mueheh..hape ke nipis sangat kulit mak budak tu..ehehe