Thursday, January 13, 2011

terima kasih!!!!

salam...


hari ini aku puasa so, sebenarnya aku patut cuba bersabar untuk beberapa perkara yang memang sangat sangat mencabar kesabaran....

hari ni pagi pagi lagi terasa mood xberapa nak best sebab xsampai separuh hari puasa perut dah timbulkan sign & symptom akan mengalami gastric...dan memang betullah memang sedang menahan kesakitan....sahur tadi rasa macam dah makan secukupnya...
so,perlu sabar menahan kesakitan diperut....

oh ya..Alhamdulillah..sakit dibahagian gigi dah berkurang...harap gigi ni xsakit sampai aku balik kampung then jmp dentist kat sane...^_^

masuk kelas pagi ni pulak dah terima kejutan pasal cuti chinese new year ditarik oleh pihak kolej....
semalam baru bincang dengan classmate pasal nak beli tiket balik kampung....huhu...how dare u MUCH!
selalu bagi kejutan yang membuatkan student hampa...dan yang paling byk dihampakan kamilah..student nursing...


salah seorang gentleman dalam kelas aku r pegi CPU(clinical posting unit) then staff CPU tu cakap yang ini arahan dari dekan!
budak sponsorship KKM yang perlu pergi praktikal 31hb ni dulu...
then, baru budak budak sponsorship lain masuk pergi praktikal.....so,peluang dorang untuk cuti masih ada....
aku...hmmm T_T


kenapa aku nak sangat cuti...

aku nak join reunion untuk sek men keb machang r masa chinese new year nih...dah plan macam2 untuk reunion nih...

aku dah terasa rindu gler kat my labu aka adik lelaki aku...baru plan nak g beli sport shoes untuk dia...tapi terpaksa diabaikan lagi...(urm part ni rasa suka pon ad...jimat duit aku!)

aku kan plan nak g jumpa dentist....so terpaksa tangguhkan lagi...xtaw la ape akn jd ngan gigi aku nih!(eh, tetibe rasa xsabar nak p jumpa dentist lak!)


so,wutsoever it is
hari ni nak say very much thank you to MUCH(masterskill university college of health)!!!!

terima kasih kerana sentiasa menarik cuti kami sesuka hati....kepentingan diri anda amat kami hargai!!!!

7 comments:

khairunnisa ♥ said...

aiyoyo, kenapa la cuti ditarik =.=" sepatutnya cuti umum. kita masih pelajar. pantang betul cuti diganggu.. =.="

man yusoef said...

skrg tengah sakit gigi..tak pasti ia adalah ulser ataupon ape..huhu

Nasuha Salleh said...

baik jumpe dentist cept..
nnt gigi kena cabut...
rongak kang =(

p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

JP Nurul said...

nisa : huhu...tu lah yg kiteorg tngh pertikaikan...ntah lah xphm dgn kolej akma tu...




man : skit gigi gak...sme lah kita...



nasuha : nmpk gaya kena cbut lah..nasib gigi belakang..huhu

aqish basir said...

kenapa cuti ditarik?
alahai....

tapelah..awk sbr k..qis cuti pon duk umah..cuti tak de makne hehe

Mata Hati said...

saya tak pernah sakit gigi sbb jarang mkn benda manis dan masam

JP Nurul said...

aqish : kolej mintak ktorng msuk praktikal 31hd nih...huhu



MH : bagus bangat...kalaulah sy pon dpt tahan diri dari mkn benda2 yg merosakkan gigi...hmm

Thursday, January 13, 2011

terima kasih!!!!

salam...


hari ini aku puasa so, sebenarnya aku patut cuba bersabar untuk beberapa perkara yang memang sangat sangat mencabar kesabaran....

hari ni pagi pagi lagi terasa mood xberapa nak best sebab xsampai separuh hari puasa perut dah timbulkan sign & symptom akan mengalami gastric...dan memang betullah memang sedang menahan kesakitan....sahur tadi rasa macam dah makan secukupnya...
so,perlu sabar menahan kesakitan diperut....

oh ya..Alhamdulillah..sakit dibahagian gigi dah berkurang...harap gigi ni xsakit sampai aku balik kampung then jmp dentist kat sane...^_^

masuk kelas pagi ni pulak dah terima kejutan pasal cuti chinese new year ditarik oleh pihak kolej....
semalam baru bincang dengan classmate pasal nak beli tiket balik kampung....huhu...how dare u MUCH!
selalu bagi kejutan yang membuatkan student hampa...dan yang paling byk dihampakan kamilah..student nursing...


salah seorang gentleman dalam kelas aku r pegi CPU(clinical posting unit) then staff CPU tu cakap yang ini arahan dari dekan!
budak sponsorship KKM yang perlu pergi praktikal 31hb ni dulu...
then, baru budak budak sponsorship lain masuk pergi praktikal.....so,peluang dorang untuk cuti masih ada....
aku...hmmm T_T


kenapa aku nak sangat cuti...

aku nak join reunion untuk sek men keb machang r masa chinese new year nih...dah plan macam2 untuk reunion nih...

aku dah terasa rindu gler kat my labu aka adik lelaki aku...baru plan nak g beli sport shoes untuk dia...tapi terpaksa diabaikan lagi...(urm part ni rasa suka pon ad...jimat duit aku!)

aku kan plan nak g jumpa dentist....so terpaksa tangguhkan lagi...xtaw la ape akn jd ngan gigi aku nih!(eh, tetibe rasa xsabar nak p jumpa dentist lak!)


so,wutsoever it is
hari ni nak say very much thank you to MUCH(masterskill university college of health)!!!!

terima kasih kerana sentiasa menarik cuti kami sesuka hati....kepentingan diri anda amat kami hargai!!!!

7 comments:

khairunnisa ♥ said...

aiyoyo, kenapa la cuti ditarik =.=" sepatutnya cuti umum. kita masih pelajar. pantang betul cuti diganggu.. =.="

man yusoef said...

skrg tengah sakit gigi..tak pasti ia adalah ulser ataupon ape..huhu

Nasuha Salleh said...

baik jumpe dentist cept..
nnt gigi kena cabut...
rongak kang =(

p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

JP Nurul said...

nisa : huhu...tu lah yg kiteorg tngh pertikaikan...ntah lah xphm dgn kolej akma tu...




man : skit gigi gak...sme lah kita...



nasuha : nmpk gaya kena cbut lah..nasib gigi belakang..huhu

aqish basir said...

kenapa cuti ditarik?
alahai....

tapelah..awk sbr k..qis cuti pon duk umah..cuti tak de makne hehe

Mata Hati said...

saya tak pernah sakit gigi sbb jarang mkn benda manis dan masam

JP Nurul said...

aqish : kolej mintak ktorng msuk praktikal 31hd nih...huhu



MH : bagus bangat...kalaulah sy pon dpt tahan diri dari mkn benda2 yg merosakkan gigi...hmm