Monday, January 10, 2011

obesity for research

Salam ~~~



okay! xnak cerita pasal AJL...sebab memang agak kecewa!huhu




so,hari ni seperti biasalah kan...start kelas pagi2...xsuka betul kelas pagi...

tapi naseb lah kelas pagi tadi start dengan subjek Community Health Nursing...

belajar pasal nak give education for pregnancy mother, cara2 nak totalkan makanan utk baby bagi memenuhi nutrision yang diperlukan baby...

aku paling suka subjek ni ah untuk semester nih....

dah lah lecturer subjek ni pandai wat student gelak...so,agak enjoy lah kelas pagi nih...



hari ni just ada dua kelas je pon...

untuk 1 kelas lagi pasal research......aiseh! agak tensen lah....

nak cakap subjek yang complicated sangat xadalah...tapi xtahu lah kenapa aku xberapa nak minat sangat dengan kelas nih....

untuk subjek research ni...aku perlu completekan group assignment dalam masa 3 minggu...

kitaorang dah pilih tajuk obesity among student kolej kitaorg jelah....

kami perlu edarkan kertas soalan kepada student di kolej dan mintak mereka jawab beberapa soalan yang kami telah create....

ini untuk melihat lelaki atau perempuan yang lebih cenderung kepada obesity disease nih...



xdapat nak sertakan soalan2 yang akn kami edarkan kepada org ramai disini....

sebab dalam proses pencetakan,,




so, aku mengalu-alukan korang bagi pendapat tentang obesity dikalangan rakyat MALAYSIA, lelaki atau perempuan yang lebih cenderung kepada disease ini. mengikut pendapat anda sendiri ^_^






group D'Violeet

*hahaaa*(gelak utk nama group yg ntah ler)



4 comments:

khairunnisa ♥ said...

kena buat research praktikal kali ni.

whoa, bestnya dapat belajar handle baby ^__^

T__T saya suka hafiz menang! takpe, rezeki ana rafali kali ni :') congrats to her..

JP Nurul said...

neesa : huhu...tu lah psl...

hehe...takut nak handle baby...kecik sangt...haha


redha je dgn keputusan ajl...haha

aqish basir said...

mcm sush je research awak ni.
tapi tape awk search je kat google wak..pasti jumpe punye

yang pntg buat assignmen kne byk sbr hehe

JP Nurul said...

aqish : dah 50% siap....nak kena tengok feedback student kolej plak...huhu

btw thanks..^_^

Monday, January 10, 2011

obesity for research

Salam ~~~



okay! xnak cerita pasal AJL...sebab memang agak kecewa!huhu




so,hari ni seperti biasalah kan...start kelas pagi2...xsuka betul kelas pagi...

tapi naseb lah kelas pagi tadi start dengan subjek Community Health Nursing...

belajar pasal nak give education for pregnancy mother, cara2 nak totalkan makanan utk baby bagi memenuhi nutrision yang diperlukan baby...

aku paling suka subjek ni ah untuk semester nih....

dah lah lecturer subjek ni pandai wat student gelak...so,agak enjoy lah kelas pagi nih...



hari ni just ada dua kelas je pon...

untuk 1 kelas lagi pasal research......aiseh! agak tensen lah....

nak cakap subjek yang complicated sangat xadalah...tapi xtahu lah kenapa aku xberapa nak minat sangat dengan kelas nih....

untuk subjek research ni...aku perlu completekan group assignment dalam masa 3 minggu...

kitaorang dah pilih tajuk obesity among student kolej kitaorg jelah....

kami perlu edarkan kertas soalan kepada student di kolej dan mintak mereka jawab beberapa soalan yang kami telah create....

ini untuk melihat lelaki atau perempuan yang lebih cenderung kepada obesity disease nih...



xdapat nak sertakan soalan2 yang akn kami edarkan kepada org ramai disini....

sebab dalam proses pencetakan,,




so, aku mengalu-alukan korang bagi pendapat tentang obesity dikalangan rakyat MALAYSIA, lelaki atau perempuan yang lebih cenderung kepada disease ini. mengikut pendapat anda sendiri ^_^






group D'Violeet

*hahaaa*(gelak utk nama group yg ntah ler)



4 comments:

khairunnisa ♥ said...

kena buat research praktikal kali ni.

whoa, bestnya dapat belajar handle baby ^__^

T__T saya suka hafiz menang! takpe, rezeki ana rafali kali ni :') congrats to her..

JP Nurul said...

neesa : huhu...tu lah psl...

hehe...takut nak handle baby...kecik sangt...haha


redha je dgn keputusan ajl...haha

aqish basir said...

mcm sush je research awak ni.
tapi tape awk search je kat google wak..pasti jumpe punye

yang pntg buat assignmen kne byk sbr hehe

JP Nurul said...

aqish : dah 50% siap....nak kena tengok feedback student kolej plak...huhu

btw thanks..^_^