Sunday, January 9, 2011

AJL ke-25~~~

salam~~




semua dah merasa debaran AJL ek....
siapa pilihan dihati anda????

aku pilih Yuna sebagai tempat pertama...hihi..
xtahu sejak bila aku boleh suka dengan Yuna nih...
dulu xpernah nak ambik tahu pon pasal dia...
tapi makin lama, makin selesa dengan kehadiran suara Yuna di kaca TV dan radio..^_^





for the second place...aku pilih adira....
comel kot dia nih....
eh, aku xpandang rupa je...adira ada bakat...suara dia supperb! i loike!
mula mula kenal adira melalui AF biasa je aku tengok dia...
sebab masa tu sibuk duk focus kat shahir...
tapi entah...lama lama dah tersuka pulak kat Adira nih...





dan untuk tempat ke-3...
maybe si Faizal Tahir kott...
kalau ikut lagu, suara...
FT ni okay...
cuma, aku xsuka dia ni terlalu over lah...
semak je mata aku tengok....
aku xkesah kalau FT ni xmenang...haha...





untuk vocal aku pilih black....
suara dia memang mantop!
uniklah dari penyanyi lelaki yang lain...





dan untuk persembahan terbaik...
ofcoz aku pilih stacy...^_^
cantik gilak kalau dia menari...
smooth je kan....






tapi..walauapepon..sape menang sape kalah...bukannya aku kisah...
sebab hidup aku xberubah pon dengan kemenangan atau kekalahan mereka...:)


aku suka juara tahun lepas...
Aizat....memang puas hatilah...walaupun Aizat xsyer pon hadiah yang dia menang dekat aku...haha...sengal~~~

5 comments:

alexa yussida said...

saba wak..kputusan jauh gila kut..haih cam aneh saja result..tehehhe

abu muaz said...

he,he....
pakcik pun tak berapa berkenan keputusan tu.

tapi nak buat macam mana kita juri kampung je.

JP Nurul said...

alexa : kureng tol lah...habes yang kite pilih juri tolak tepi...huhu


AM : haha...tu r psl...juri pro dah kecewakan ramai org...

black paper said...

wow,,ni ajl maniac jugak ni,, haha

thanks for your comment before,yup,the editing was nice,credit to my friend ;)

JP Nurul said...

black paper : haha...kitaorg memang dah hypermania dah nga ajl..last2 dikeciwakan..huhu

Sunday, January 9, 2011

AJL ke-25~~~

salam~~




semua dah merasa debaran AJL ek....
siapa pilihan dihati anda????

aku pilih Yuna sebagai tempat pertama...hihi..
xtahu sejak bila aku boleh suka dengan Yuna nih...
dulu xpernah nak ambik tahu pon pasal dia...
tapi makin lama, makin selesa dengan kehadiran suara Yuna di kaca TV dan radio..^_^





for the second place...aku pilih adira....
comel kot dia nih....
eh, aku xpandang rupa je...adira ada bakat...suara dia supperb! i loike!
mula mula kenal adira melalui AF biasa je aku tengok dia...
sebab masa tu sibuk duk focus kat shahir...
tapi entah...lama lama dah tersuka pulak kat Adira nih...





dan untuk tempat ke-3...
maybe si Faizal Tahir kott...
kalau ikut lagu, suara...
FT ni okay...
cuma, aku xsuka dia ni terlalu over lah...
semak je mata aku tengok....
aku xkesah kalau FT ni xmenang...haha...





untuk vocal aku pilih black....
suara dia memang mantop!
uniklah dari penyanyi lelaki yang lain...





dan untuk persembahan terbaik...
ofcoz aku pilih stacy...^_^
cantik gilak kalau dia menari...
smooth je kan....






tapi..walauapepon..sape menang sape kalah...bukannya aku kisah...
sebab hidup aku xberubah pon dengan kemenangan atau kekalahan mereka...:)


aku suka juara tahun lepas...
Aizat....memang puas hatilah...walaupun Aizat xsyer pon hadiah yang dia menang dekat aku...haha...sengal~~~

5 comments:

alexa yussida said...

saba wak..kputusan jauh gila kut..haih cam aneh saja result..tehehhe

abu muaz said...

he,he....
pakcik pun tak berapa berkenan keputusan tu.

tapi nak buat macam mana kita juri kampung je.

JP Nurul said...

alexa : kureng tol lah...habes yang kite pilih juri tolak tepi...huhu


AM : haha...tu r psl...juri pro dah kecewakan ramai org...

black paper said...

wow,,ni ajl maniac jugak ni,, haha

thanks for your comment before,yup,the editing was nice,credit to my friend ;)

JP Nurul said...

black paper : haha...kitaorg memang dah hypermania dah nga ajl..last2 dikeciwakan..huhu