Thursday, January 27, 2011

pilihan muktamad

Assalamualaikum~~



dah selamat present health education hari nih.....nak cakap okay xlah sangat kot...topic pasal postnatal exercise....memang agak membosankan lah....


hari ni aku present dengan 2 group lain...

1 group present pasal nutrisi untuk baby dan 1 lagi present pasal breast feeding....
topic biasa2 aje....




aku dah pilih 3 tempat untuk posting nanti....
sebelum nih aku pikir nak pilih 3 negeri berlainan lah kan...
3 negeri yang terlintas di fikiran aku sebelum ini ialah :

-->selangor

-->p.pinang

-->n.sembilan


tapi semalam aku ubah semula fikiran aku dengan memilih


-->hosp ampang selangor

-->hosp serdang selangor

-->hosp k.krai kelantan


untuk negeri kelantan itu aku tawakkal kepada Allah shj....kalau nasib aku baik...dapat ah aku bertugas di negeri kelahiran sendiri nnt....
harap yang meneliti surat permohonan aku xbuat dajal pegi campak aku ke negeri johor atau sabah,sarawak sudah.....
kalau xdapat kat kelantan memang harap ah dapat kat area selangor....huhu...

wakil dari kkm ada bagitahu semalam yang xsemestinya ketiga-tiga pilihan kami dapat...
jadi tolong sama2 doakan ter...moga2 pilihan aku ditunaikan~~~





lagi 2 hari countdown nak kena gerak ke kampar perak....damn!!!!
budak umah cakap aku makin hari makin psycho...
bila dengar iklan pasal cuti ry cina aku menjerit macam warga HBUK!!!!!


malam nih nak kena packing barang untuk ke kampar.....
sekali lagi jerit

arghhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






12 comments:

JIJI YU said...

muahah mek oghea kelate jgk ghuponyo..bejupo la kito insyaALLAH..hahah

niesz said...

hehehe..gud luck ek..hope smue bjln lancar.. :)

updated entry :acik bembot 44

idea semulajadi said...

ilam doa along dpt selangor!!!!
wp skang ilam duk ganu,
tp lepas nie ilam nak keje kat slangor~~
boley kite jumpe slalu!!!
miss u along!!!

zmanja said...

salam blogger..good luck!

man yusoef said...

eh Johor kewl ape...ahah

Nurul Afifah Addnan said...

blog walkin..goodluck..

JP Nurul said...

jiji yu : haha...i.Allah...



niesz : amin...tq ^_^




ilham : i.Allah...doakan ek...xkisah klu dpt selangor...

JP Nurul said...

zmanja : hi....tq ^_^




man yusoef : jauh r nak blk kg nnt klu dpt jb...




afifah : tq..

abu muaz said...

pergi telepon menteri kesihatan bagi tau nak bertugas kat mana.

JP Nurul said...

AM : kalau boleh memang sy nak wat gtu...hehehe

MataHati @ MH said...

pilihlah kuala terengganu..
nanti sya belanja mkn gambir ;p

JP Nurul said...

haha...gambir je...hmmm...klu sy ttbe dpt kat k.terangganu..sy tuntut!!!haha

Thursday, January 27, 2011

pilihan muktamad

Assalamualaikum~~



dah selamat present health education hari nih.....nak cakap okay xlah sangat kot...topic pasal postnatal exercise....memang agak membosankan lah....


hari ni aku present dengan 2 group lain...

1 group present pasal nutrisi untuk baby dan 1 lagi present pasal breast feeding....
topic biasa2 aje....




aku dah pilih 3 tempat untuk posting nanti....
sebelum nih aku pikir nak pilih 3 negeri berlainan lah kan...
3 negeri yang terlintas di fikiran aku sebelum ini ialah :

-->selangor

-->p.pinang

-->n.sembilan


tapi semalam aku ubah semula fikiran aku dengan memilih


-->hosp ampang selangor

-->hosp serdang selangor

-->hosp k.krai kelantan


untuk negeri kelantan itu aku tawakkal kepada Allah shj....kalau nasib aku baik...dapat ah aku bertugas di negeri kelahiran sendiri nnt....
harap yang meneliti surat permohonan aku xbuat dajal pegi campak aku ke negeri johor atau sabah,sarawak sudah.....
kalau xdapat kat kelantan memang harap ah dapat kat area selangor....huhu...

wakil dari kkm ada bagitahu semalam yang xsemestinya ketiga-tiga pilihan kami dapat...
jadi tolong sama2 doakan ter...moga2 pilihan aku ditunaikan~~~





lagi 2 hari countdown nak kena gerak ke kampar perak....damn!!!!
budak umah cakap aku makin hari makin psycho...
bila dengar iklan pasal cuti ry cina aku menjerit macam warga HBUK!!!!!


malam nih nak kena packing barang untuk ke kampar.....
sekali lagi jerit

arghhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






12 comments:

JIJI YU said...

muahah mek oghea kelate jgk ghuponyo..bejupo la kito insyaALLAH..hahah

niesz said...

hehehe..gud luck ek..hope smue bjln lancar.. :)

updated entry :acik bembot 44

idea semulajadi said...

ilam doa along dpt selangor!!!!
wp skang ilam duk ganu,
tp lepas nie ilam nak keje kat slangor~~
boley kite jumpe slalu!!!
miss u along!!!

zmanja said...

salam blogger..good luck!

man yusoef said...

eh Johor kewl ape...ahah

Nurul Afifah Addnan said...

blog walkin..goodluck..

JP Nurul said...

jiji yu : haha...i.Allah...



niesz : amin...tq ^_^




ilham : i.Allah...doakan ek...xkisah klu dpt selangor...

JP Nurul said...

zmanja : hi....tq ^_^




man yusoef : jauh r nak blk kg nnt klu dpt jb...




afifah : tq..

abu muaz said...

pergi telepon menteri kesihatan bagi tau nak bertugas kat mana.

JP Nurul said...

AM : kalau boleh memang sy nak wat gtu...hehehe

MataHati @ MH said...

pilihlah kuala terengganu..
nanti sya belanja mkn gambir ;p

JP Nurul said...

haha...gambir je...hmmm...klu sy ttbe dpt kat k.terangganu..sy tuntut!!!haha