Tuesday, January 25, 2011

redha

Assalamualaikum~~~



aku redha.....
biarlah....aku malas nak pikir lagi....
memang sangat tipis peluang untuk schedule posting aku berubah semula.....
belum sampai lagi masanya....kita tunggu dan lihatlah macamana keadaan disana....


dah namanya perempuan maka emosi bukan betul mana pon....
kena pulak kalau tengah PMS lagi lah.....
perut, pinggang aku hari ni toksah citerlah....sakit yang amat!!!!



PMS syndrome




tadi lepas kelas management aku ada masa 2 jam waktu senggang....
so, kitaorang macam biasa r p lepak kat jusco....


dekat setengah jam gak r aku round2 kat area food court cari mknn utk breakfast.....
member aku decide untuk order je mee sizzling.....mknn lunch dah jadi mknn untuk b.fast....


makanan breakfast aku.....


banana love boat



its release my stress....^_^





oh ya....
perjumpaan dengan pegawai kkm kami mintak ditunda ke esok hari...coz kelas kami untuk hari ini sampai lewat petang...
leceh nak tunggu bus dari mahkota college ke main college....


tadi member aku cakap tujuan utama jumpa pegawai kkm ialah atas sebab untuk mengisi jadual posting ....
terasa berdebar ah....
entah dapat ke tak tempat yang aku nak request....
(borang posting ini ialah borang pemilihan tempat kerja aku bila dah tamat pengajian bulan 7 nnt)



perlu isi 3 negeri untuk tempat posting....
aku dah buat pilihan muktamad....
nak tahu mana tempat yang aku pilih....
tunggu next entry.....^_^



p/s : silenceneesa, norecah,mata hati, abu muaz, scandalmonger, imran....sangat menghargai comment yang anda titipkan pada entry sebelum ini....hati lebih tenang...^_^...syukur....

4 comments:

ARJUNA.Inc said...

uiks...sabar cek..dgar cm sdey je...entry b4 pn sdey~~..haih..

Imran nyambek said...

macam tulah.cayang lu.haha

aqish basir said...

peghhhhh
makan bekpest dia mcm makanan untuk desert!
haha.awk jgn sedih2 jgn kecewa...sbr oke....

JP Nurul said...

arjuna : huhu...memang agk bersedih hati...




imran : hahaha...




aqish : tu lah psl...tp best sbb hilangkan stress...

Tuesday, January 25, 2011

redha

Assalamualaikum~~~



aku redha.....
biarlah....aku malas nak pikir lagi....
memang sangat tipis peluang untuk schedule posting aku berubah semula.....
belum sampai lagi masanya....kita tunggu dan lihatlah macamana keadaan disana....


dah namanya perempuan maka emosi bukan betul mana pon....
kena pulak kalau tengah PMS lagi lah.....
perut, pinggang aku hari ni toksah citerlah....sakit yang amat!!!!



PMS syndrome




tadi lepas kelas management aku ada masa 2 jam waktu senggang....
so, kitaorang macam biasa r p lepak kat jusco....


dekat setengah jam gak r aku round2 kat area food court cari mknn utk breakfast.....
member aku decide untuk order je mee sizzling.....mknn lunch dah jadi mknn untuk b.fast....


makanan breakfast aku.....


banana love boat



its release my stress....^_^





oh ya....
perjumpaan dengan pegawai kkm kami mintak ditunda ke esok hari...coz kelas kami untuk hari ini sampai lewat petang...
leceh nak tunggu bus dari mahkota college ke main college....


tadi member aku cakap tujuan utama jumpa pegawai kkm ialah atas sebab untuk mengisi jadual posting ....
terasa berdebar ah....
entah dapat ke tak tempat yang aku nak request....
(borang posting ini ialah borang pemilihan tempat kerja aku bila dah tamat pengajian bulan 7 nnt)



perlu isi 3 negeri untuk tempat posting....
aku dah buat pilihan muktamad....
nak tahu mana tempat yang aku pilih....
tunggu next entry.....^_^



p/s : silenceneesa, norecah,mata hati, abu muaz, scandalmonger, imran....sangat menghargai comment yang anda titipkan pada entry sebelum ini....hati lebih tenang...^_^...syukur....

4 comments:

ARJUNA.Inc said...

uiks...sabar cek..dgar cm sdey je...entry b4 pn sdey~~..haih..

Imran nyambek said...

macam tulah.cayang lu.haha

aqish basir said...

peghhhhh
makan bekpest dia mcm makanan untuk desert!
haha.awk jgn sedih2 jgn kecewa...sbr oke....

JP Nurul said...

arjuna : huhu...memang agk bersedih hati...




imran : hahaha...




aqish : tu lah psl...tp best sbb hilangkan stress...