Sunday, January 23, 2011

teka teki atuk

Salam Alaik~~


terkenang dengan seorang atuk nih....
masa tuh aku praktikal di hospital putrajaya...
aku selalu gak r borak borak dan melayan karenah tuanya....
umur atuk nih kalau tak silap aku dalam 90 lebih lah...

atuk nih bila tengok student datang kat cubical tempat dia ditempatkan...seronok r dia...ada orang nak melayan dia bercerita....
macam2 ah dia cerita....tapi tulah aku pon bukannya boleh nak melayan dia lama2...setakat 4,5 minit tu boleh r....


yang bestnye atuk nih...dia suka bagi kitaorang teka teki....
aku xberapa nak suka maen teka teki...sebab memang aku jenis yang xsuka meneka...nak jawapan terus...jawab test pon aku kalau boleh nak ada jawapan terus kat sebelah soalan tuh...haha...

teka teki atuk ialah....





dalam banyak banyak sayur.....
sayur apa yang paling panjang????







aku tau korang bijak....so, jawablah....
kalau aku...memang blurr...hahaha....
sebab tuh orang tua tuh selalu duk gelak kat aku...


btw sebenarnya atuk nih mengingatkan aku pada 1 watak dalam cerita harry potter....
dobby si elf yang comel tuh.....
tang telinga ngan mata dia memang nak sama sangat sangat....
comellllllll~~~~

5 comments:

khairunnisa ♥ said...

nurul, apa sayur paling panjang? ^__^

if nisa, makcik and pakcik la yang rajin tanya balik ubat ubat =.="

niesz said...

haha..comel nye la atuk nie..msti die sunyi kan xde org nk temankan die borak2..

sayur ape tu ek..errmm..bkn kacang pnjg ke...ekekeke..

MataHati @ MH said...

tak syak lagi... long bean.. kekeke

JP Nurul said...

nisa : kacang panjang lerr...



niesz : betol la tu...




Mh : sedey...saya memang blurr...semua org dpt jwb...huhu

JIJI YU said...

kacang panjang

Sunday, January 23, 2011

teka teki atuk

Salam Alaik~~


terkenang dengan seorang atuk nih....
masa tuh aku praktikal di hospital putrajaya...
aku selalu gak r borak borak dan melayan karenah tuanya....
umur atuk nih kalau tak silap aku dalam 90 lebih lah...

atuk nih bila tengok student datang kat cubical tempat dia ditempatkan...seronok r dia...ada orang nak melayan dia bercerita....
macam2 ah dia cerita....tapi tulah aku pon bukannya boleh nak melayan dia lama2...setakat 4,5 minit tu boleh r....


yang bestnye atuk nih...dia suka bagi kitaorang teka teki....
aku xberapa nak suka maen teka teki...sebab memang aku jenis yang xsuka meneka...nak jawapan terus...jawab test pon aku kalau boleh nak ada jawapan terus kat sebelah soalan tuh...haha...

teka teki atuk ialah....





dalam banyak banyak sayur.....
sayur apa yang paling panjang????







aku tau korang bijak....so, jawablah....
kalau aku...memang blurr...hahaha....
sebab tuh orang tua tuh selalu duk gelak kat aku...


btw sebenarnya atuk nih mengingatkan aku pada 1 watak dalam cerita harry potter....
dobby si elf yang comel tuh.....
tang telinga ngan mata dia memang nak sama sangat sangat....
comellllllll~~~~

5 comments:

khairunnisa ♥ said...

nurul, apa sayur paling panjang? ^__^

if nisa, makcik and pakcik la yang rajin tanya balik ubat ubat =.="

niesz said...

haha..comel nye la atuk nie..msti die sunyi kan xde org nk temankan die borak2..

sayur ape tu ek..errmm..bkn kacang pnjg ke...ekekeke..

MataHati @ MH said...

tak syak lagi... long bean.. kekeke

JP Nurul said...

nisa : kacang panjang lerr...



niesz : betol la tu...




Mh : sedey...saya memang blurr...semua org dpt jwb...huhu

JIJI YU said...

kacang panjang