Sunday, February 6, 2011

25 random about me~~~

Assalamualaikum ^_^




entry ini aku upkan setelah ditag oleh mahligai idea



"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated" *wink*



1. nak cakap xsuka...ada gak yang ok...sayuran~~(aku just boleh makan salad yg diletakkan thousand island byk2, coleslow kat kfc, sayur bayam dekat restoran ritz boutique)yg lain aku kuis2 ketepi
2.aku memang xleh nak telan susu,soya,tebu
3.aku giler cadbury
4.penulis tangan kidal
5.pernah kena operate dan berparut (minor surgery)
6.sangat sangat cepat dapat wabak homesickness
7.geli dengan katak...lepas tengok katak badan akn jd gatal2 secara automatik
8.sangat fanatic dengan uniform pilot
9.big fan of the red warriors, the gunners,real madrid and ofcoz spain
10.i luv novels,korean movie
11.aku cepat sangat gementar
12.xpandai masak....serious!!
13.nak jadi anak,isteri,ibu mithali...haha~~~
14.mulut suka cakap lepas
15.senang kena tipu
16.kadang2 agak blur2.com
17.susah nak selesa dengan org yg baru dikenali
18.blog aku xde header...xde idea nak wat header
19.cepat tarik muka masam :P
20.aku suka bukak kasut bila nak drive
21.minat giler ngan lelaki chinese look :D
22.suka layan lagu2 aizat
23.suka kiss adik lelaki aku even dia dah umo 12thn
24.aku pernah belajar course banking setahun setengah kat uitm
25.sangat manja ngan mak bapak ^_^






fuhh!!!!
akhirnya cukup 25....penat eden....


aduss kena tag 25 person.....so aku pilih mereka --------->






-->sCaNdaLmOnGeR?
-->hana sakura
-->alexa
-->silenceaneesa
-->mata hati
-->nurna
-->purplish lover
-->imran
-->ieyqa adam
-->ina nazir
-->pak cik abu muaz
-->niesz




dah r kot...penat~~~

15 comments:

alexa yussida said...

haaaa kantoi tak makan sayur:p
sila stat makan untuk kulit yg cantik..kekke tetibe..thankz dear tagging...:)

Ina said...

he..he..kiter dah ditag lar benda nih..http://inanazir.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

khairunnisa ♥ said...

thanks mici ^__^ nisa akan buat as soon as possible :)

btw, nisa tak tahu la mici..nisa suka orang yang menulis guna tangan kiri. peminat setia orang yang kidal since sekolah rendah :) sebab handwritting diorang lawa and mostly nisa kenal terer giler bab maths. kebetulan agaknya. wallahualam.

thanks tag <3 <3 <3

Imran nyambek said...

gua reti masak beb.hehe

Hanis MY said...

suka no 3 dan no 21 hehe... ala baru je buat tag ni aritu kira cm dah buat tag nurul ni aci tak hehe...

Nurul Afifah Addnan said...

nombor 7..tgok pon ley gatal2 kak? adush...ssah tu..

asybedazzle said...

ehh, suka gila mnum soya.
sedap ape. hehe
lain org lain kerongkong ;)

JP Nurul said...

alexa : haha...susah r nak terima....kulit sy memang xcantik r...sbb x mkn sayur kot...huhu




ina : oh okay...kira dah ditag r...




nisa : kebetulan je tu...sy xpandai math nisa...tulisan pon xlah cantik mn...huhu...

JP Nurul said...

imran : macam xpercaya je ko pandai msk...haha



hanis MY : hehe...akk dah dpt r yg no.21 tu..hehe...
its ok..aci je...hehe



afifah : a'ah r...tengik pon bleh rasa gatal thp gaban..huhu




asybedazzle : yup...lain org lain kerongkong...hehe

MataHati @ MH said...

oh yoo..sya dah pernah jawab before this. so kira dikecualikan lah..hehehhe

mula rasa sakit belakang selepas injured masa main gimnastik dulu

JP Nurul said...

MH : orait...xpe je...


gimnas???bleh percaya ke???huhu

JP Nurul said...

Mh : ada numbness x kat jari kaki???itu myb prob spinal cord ah..

klu x prob back bones...

xreti sangt..sbb bkn doctor..hehe

niesz said...

yg akhir sekali tu niesz ek..hehe..

man yusoef said...

tak suke jering, dan peria...sayur lain insyaAllah makan...haha

JP Nurul said...

niesz : yup kamu...hehe..sila ek..




man : peria ngan jering lg r sy xleh nak sumbat kat takak nih..huhu...

Sunday, February 6, 2011

25 random about me~~~

Assalamualaikum ^_^




entry ini aku upkan setelah ditag oleh mahligai idea



"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated" *wink*



1. nak cakap xsuka...ada gak yang ok...sayuran~~(aku just boleh makan salad yg diletakkan thousand island byk2, coleslow kat kfc, sayur bayam dekat restoran ritz boutique)yg lain aku kuis2 ketepi
2.aku memang xleh nak telan susu,soya,tebu
3.aku giler cadbury
4.penulis tangan kidal
5.pernah kena operate dan berparut (minor surgery)
6.sangat sangat cepat dapat wabak homesickness
7.geli dengan katak...lepas tengok katak badan akn jd gatal2 secara automatik
8.sangat fanatic dengan uniform pilot
9.big fan of the red warriors, the gunners,real madrid and ofcoz spain
10.i luv novels,korean movie
11.aku cepat sangat gementar
12.xpandai masak....serious!!
13.nak jadi anak,isteri,ibu mithali...haha~~~
14.mulut suka cakap lepas
15.senang kena tipu
16.kadang2 agak blur2.com
17.susah nak selesa dengan org yg baru dikenali
18.blog aku xde header...xde idea nak wat header
19.cepat tarik muka masam :P
20.aku suka bukak kasut bila nak drive
21.minat giler ngan lelaki chinese look :D
22.suka layan lagu2 aizat
23.suka kiss adik lelaki aku even dia dah umo 12thn
24.aku pernah belajar course banking setahun setengah kat uitm
25.sangat manja ngan mak bapak ^_^






fuhh!!!!
akhirnya cukup 25....penat eden....


aduss kena tag 25 person.....so aku pilih mereka --------->






-->sCaNdaLmOnGeR?
-->hana sakura
-->alexa
-->silenceaneesa
-->mata hati
-->nurna
-->purplish lover
-->imran
-->ieyqa adam
-->ina nazir
-->pak cik abu muaz
-->niesz




dah r kot...penat~~~

15 comments:

alexa yussida said...

haaaa kantoi tak makan sayur:p
sila stat makan untuk kulit yg cantik..kekke tetibe..thankz dear tagging...:)

Ina said...

he..he..kiter dah ditag lar benda nih..http://inanazir.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

khairunnisa ♥ said...

thanks mici ^__^ nisa akan buat as soon as possible :)

btw, nisa tak tahu la mici..nisa suka orang yang menulis guna tangan kiri. peminat setia orang yang kidal since sekolah rendah :) sebab handwritting diorang lawa and mostly nisa kenal terer giler bab maths. kebetulan agaknya. wallahualam.

thanks tag <3 <3 <3

Imran nyambek said...

gua reti masak beb.hehe

Hanis MY said...

suka no 3 dan no 21 hehe... ala baru je buat tag ni aritu kira cm dah buat tag nurul ni aci tak hehe...

Nurul Afifah Addnan said...

nombor 7..tgok pon ley gatal2 kak? adush...ssah tu..

asybedazzle said...

ehh, suka gila mnum soya.
sedap ape. hehe
lain org lain kerongkong ;)

JP Nurul said...

alexa : haha...susah r nak terima....kulit sy memang xcantik r...sbb x mkn sayur kot...huhu




ina : oh okay...kira dah ditag r...




nisa : kebetulan je tu...sy xpandai math nisa...tulisan pon xlah cantik mn...huhu...

JP Nurul said...

imran : macam xpercaya je ko pandai msk...haha



hanis MY : hehe...akk dah dpt r yg no.21 tu..hehe...
its ok..aci je...hehe



afifah : a'ah r...tengik pon bleh rasa gatal thp gaban..huhu




asybedazzle : yup...lain org lain kerongkong...hehe

MataHati @ MH said...

oh yoo..sya dah pernah jawab before this. so kira dikecualikan lah..hehehhe

mula rasa sakit belakang selepas injured masa main gimnastik dulu

JP Nurul said...

MH : orait...xpe je...


gimnas???bleh percaya ke???huhu

JP Nurul said...

Mh : ada numbness x kat jari kaki???itu myb prob spinal cord ah..

klu x prob back bones...

xreti sangt..sbb bkn doctor..hehe

niesz said...

yg akhir sekali tu niesz ek..hehe..

man yusoef said...

tak suke jering, dan peria...sayur lain insyaAllah makan...haha

JP Nurul said...

niesz : yup kamu...hehe..sila ek..




man : peria ngan jering lg r sy xleh nak sumbat kat takak nih..huhu...