Sunday, February 13, 2011

entry ringkas

Assalamualaikum~~




susah sikit nak berblog mahupun beron9....line kat sini macam siput....
berukband aku asyik kasi isyarat hijau je.....
nak jalan2 ke entry teman lain pon jenuh nak menuggu line loading...huhu


esok dah hari isnin...nak kena kerja balik...argh!!!!
esok aku bertugas sebagai team leader.....huhu...jantung aku dah menunjukkan sign and symptom tachycardia(jantung berdegup kencang)
memikirkan hari esok....
agaknye sempat makan ke tak lah....member aku minggu lepas dari jam 7am sehingga 3pm langsung xsempat sumbat ape2 ke dalam perut....
harap ward tak penuh macam minggu lepas....
member aku dah siap nak wat solat hajat mintak ward lenggang....:D



p/s : agaknye turun berapa kg aku bila dah last day praktikal kat sini????

7 comments:

idea semulajadi said...

cet, jgn brangan nk kuwus la along~
ilam akn lg kuwus dr along, skang ilam jogg taw.. ha~~

Hanis MY said...

wah semoga semuanya berjalan dgn lancar ye...jgn lupa update...

zmanja said...

hahaha....siapleh wat semayang hajat erkk....

MataHati @ MH said...

habis praktikal nanti, tampal lah gambar terbaru.. mesti slim melim ;)

sya pun terbizi sgt dgn kerja lately..

JP Nurul said...

idea semulajadi : jogg ats katil ea???xkan kurus pny...haha..:p
nnt kite ukur pinggang eh...



sis hanis : tq...i.Allah try..



zmanja : semayang hajat mtk pt xramai...hihi...alhamdulillah makbul..



MH : haha..tengok ah nnt..:P

xpe dahulukan yg penting...

khairunnisa ♥ said...

nisa rasa bila balik hostel bulan 7 nanti, mesti broadband slow macam siput gak :(

haha.. dah agak dah mici..kalau lepas praktikal memang berat badan akan turun walaupun sikit ^_^

niesz said...

gud luck awk..hope everything ok.. :)

Sunday, February 13, 2011

entry ringkas

Assalamualaikum~~




susah sikit nak berblog mahupun beron9....line kat sini macam siput....
berukband aku asyik kasi isyarat hijau je.....
nak jalan2 ke entry teman lain pon jenuh nak menuggu line loading...huhu


esok dah hari isnin...nak kena kerja balik...argh!!!!
esok aku bertugas sebagai team leader.....huhu...jantung aku dah menunjukkan sign and symptom tachycardia(jantung berdegup kencang)
memikirkan hari esok....
agaknye sempat makan ke tak lah....member aku minggu lepas dari jam 7am sehingga 3pm langsung xsempat sumbat ape2 ke dalam perut....
harap ward tak penuh macam minggu lepas....
member aku dah siap nak wat solat hajat mintak ward lenggang....:D



p/s : agaknye turun berapa kg aku bila dah last day praktikal kat sini????

7 comments:

idea semulajadi said...

cet, jgn brangan nk kuwus la along~
ilam akn lg kuwus dr along, skang ilam jogg taw.. ha~~

Hanis MY said...

wah semoga semuanya berjalan dgn lancar ye...jgn lupa update...

zmanja said...

hahaha....siapleh wat semayang hajat erkk....

MataHati @ MH said...

habis praktikal nanti, tampal lah gambar terbaru.. mesti slim melim ;)

sya pun terbizi sgt dgn kerja lately..

JP Nurul said...

idea semulajadi : jogg ats katil ea???xkan kurus pny...haha..:p
nnt kite ukur pinggang eh...



sis hanis : tq...i.Allah try..



zmanja : semayang hajat mtk pt xramai...hihi...alhamdulillah makbul..



MH : haha..tengok ah nnt..:P

xpe dahulukan yg penting...

khairunnisa ♥ said...

nisa rasa bila balik hostel bulan 7 nanti, mesti broadband slow macam siput gak :(

haha.. dah agak dah mici..kalau lepas praktikal memang berat badan akan turun walaupun sikit ^_^

niesz said...

gud luck awk..hope everything ok.. :)