Friday, March 25, 2011

akhirnya 25/3/11 itu tiba

Assalamualaikum ^_^




hari ni ialah hari last aku di Kampar...^_^




esok aku balik K.L!




terasa sayang nak tinggalkan tempat ini sebab suka duka semua ada....

kami bersama pengarah, matron, doktor doktor




so,semalam group kami ada buat jamuan lah kan...nak berpisah dah ni....isk isk...sedih..:P
so,jemputlah staff yang kami biasa bertugas dan yang membantu sepanjang kami di Kampar ini....
aku kasi picture lah kat korang...tak larat nak taip ni...perlu packing barang untuk balik esok ^_^


teka yang mana 1 c.i yang selalu marah aku DOLU?


doktor praktikal yang 'giler'


pengarah hospital pun sudi datang :)



matron rock!haha..:P


miss logeetha yang selalu downkan aku dulu....dan korang tau tak apa yang dia cakap tadi...
'aku yang paling dia akan rindu nanti' :)



she's the one!


huuuu~~~aku tahan air mata aje tadi....dan aku sebenarnya perasan the c.i's pun tahan air mata....T_T

ini kenangan praktikal yang paling aku tak kan lupa....aku mahir dalam procedure kerana dapat peluang praktikal disini ^_^

4 comments:

MataHati @ MH said...

aik..baru perasan lepas tgk gambar last tu. apesal nampak rendah pulak cik nurse ni. ari tu nampak tinggi jer...huhuhu

niesz said...

best nye, mesti dpt bnyk experience kan, adik niesz pun dah rancang nk smbung belajar, amik nursing..

khairunnisa ♥ said...

dan nisa pun tengah tahan air mata baca blog mici ^_^

PutRi_nAdiA said...

alah..mne satu c.i. tu??
sweet je..pengarah hospital pon dtg...best nye.!

Friday, March 25, 2011

akhirnya 25/3/11 itu tiba

Assalamualaikum ^_^




hari ni ialah hari last aku di Kampar...^_^




esok aku balik K.L!




terasa sayang nak tinggalkan tempat ini sebab suka duka semua ada....

kami bersama pengarah, matron, doktor doktor




so,semalam group kami ada buat jamuan lah kan...nak berpisah dah ni....isk isk...sedih..:P
so,jemputlah staff yang kami biasa bertugas dan yang membantu sepanjang kami di Kampar ini....
aku kasi picture lah kat korang...tak larat nak taip ni...perlu packing barang untuk balik esok ^_^


teka yang mana 1 c.i yang selalu marah aku DOLU?


doktor praktikal yang 'giler'


pengarah hospital pun sudi datang :)



matron rock!haha..:P


miss logeetha yang selalu downkan aku dulu....dan korang tau tak apa yang dia cakap tadi...
'aku yang paling dia akan rindu nanti' :)



she's the one!


huuuu~~~aku tahan air mata aje tadi....dan aku sebenarnya perasan the c.i's pun tahan air mata....T_T

ini kenangan praktikal yang paling aku tak kan lupa....aku mahir dalam procedure kerana dapat peluang praktikal disini ^_^

4 comments:

MataHati @ MH said...

aik..baru perasan lepas tgk gambar last tu. apesal nampak rendah pulak cik nurse ni. ari tu nampak tinggi jer...huhuhu

niesz said...

best nye, mesti dpt bnyk experience kan, adik niesz pun dah rancang nk smbung belajar, amik nursing..

khairunnisa ♥ said...

dan nisa pun tengah tahan air mata baca blog mici ^_^

PutRi_nAdiA said...

alah..mne satu c.i. tu??
sweet je..pengarah hospital pon dtg...best nye.!