Sunday, March 20, 2011

pelamin,kenduri,dapat kembar

Assalamualaikum~~


wah...seperti biasa blog aku masih lagi tak berupdate secara serious!
weekend pun aku tak sempat nak update sebab penuh dengan aktiviti yang tidak diduga...
cerita pasal weekend...semalam aku dan teman teman join kenduri sedara kepada teman kami jugak(paham tak ayat berbelit aku..hee)

~wawa~

ini majlis dipihak lelaki....tidaklah besar mana....tapi pengantin still nak ada pelamin....
disebabkan salah seorang teman aku si wawa ni ada celupar mulut cakap nak settlekan bab pelamin...maka 100% bahagian pelamin kami student nurse kena settlekan!



kami start berpikir dan merangka bentuk,susun atur dan segala bagai pada pukul 11 malam....
pukul 11 pagi esok pelamin itu akan digunakan....
dah la idea beku....maka dekat sejam gak ah termenung memandang port untuk pelamin....
dan hasilnya.......


pelangin senget kami~~



dah tak tau nak cakap apa...bahan bukannya ada...semua kami main bedal aje...apa yang kami nampak kami bedal....nasib ada family pengantin yang membantu....



picture kami di sekitar majlis

~ada si cilik amalin~


OMG!bulatnye pipiku! member aku panggil aku hamster???
~ada arisya~

~arisya dan amalin~


terlentang mici posing...hee~

yang mana akan kahwin dulu???


aku kehulu kehilir dengan si kembar.. jadinya picture mereka memang banyaklah bersamaku....
dan satu lagi...aku berpakaian tidak kena dengan majlis disebabkan memang tak ada bawak baju kurung....hee~
dan kami sebenarnya tersedar bahawanya kami tidak bergambar bersama pengantin....

9 comments:

idea semulajadi said...

along kawen dulu!!
pp along mmg bulat!!
mcm bdn along!!!
hahahah~~~

Ina said...

hu..hu..bole tahan la nurul pelamin tu, kalau barang ada mesti lagi gempak.. bley tukar profession lepaih ni..

niesz said...

simple tapi menarik, heee...xpe, untuk permulaan ok dah ni, ley improve lg :)

MataHati @ MH said...

yang pakai baju biru tudung hitam tu bila lagi nak merasa naik pelamin sendiri.. takkan posing kat pelamin org jer..huhu

Hanis MY said...

comelnyaaa dia like like like... nurul thanks doakan n bg support kat akak alhamdulillah selamat sampai mesia harap2 cepat2 recover kat sana huhu...take care my dearie sorry lambat baru dpt bw ni huk2

Nurul Afifah said...

boleh plak tersedar x bergambar dgn pengantin..cntik pelamin tu..merah lagi..

JP Nurul said...

ilam : eh..ada pulak...ayt org dengki cam gitulah..haha




ina : hehe...idea ramai2 ni...tu r lps ni xnak jd mici dah..hihi




niesz : tq...




MH : cakap org lak...awk pun bila ag..hihi




sis hanis : alhamdulillah sis selamat...hope semua okay ^_^




afifah : tulah psl...duk sibuk dgn benda lain...huhu

MataHati @ MH said...

yuhuuu..mana tuan blog ni.

sya punya coming soon soon soon ;p

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

Sunday, March 20, 2011

pelamin,kenduri,dapat kembar

Assalamualaikum~~


wah...seperti biasa blog aku masih lagi tak berupdate secara serious!
weekend pun aku tak sempat nak update sebab penuh dengan aktiviti yang tidak diduga...
cerita pasal weekend...semalam aku dan teman teman join kenduri sedara kepada teman kami jugak(paham tak ayat berbelit aku..hee)

~wawa~

ini majlis dipihak lelaki....tidaklah besar mana....tapi pengantin still nak ada pelamin....
disebabkan salah seorang teman aku si wawa ni ada celupar mulut cakap nak settlekan bab pelamin...maka 100% bahagian pelamin kami student nurse kena settlekan!



kami start berpikir dan merangka bentuk,susun atur dan segala bagai pada pukul 11 malam....
pukul 11 pagi esok pelamin itu akan digunakan....
dah la idea beku....maka dekat sejam gak ah termenung memandang port untuk pelamin....
dan hasilnya.......


pelangin senget kami~~



dah tak tau nak cakap apa...bahan bukannya ada...semua kami main bedal aje...apa yang kami nampak kami bedal....nasib ada family pengantin yang membantu....



picture kami di sekitar majlis

~ada si cilik amalin~


OMG!bulatnye pipiku! member aku panggil aku hamster???
~ada arisya~

~arisya dan amalin~


terlentang mici posing...hee~

yang mana akan kahwin dulu???


aku kehulu kehilir dengan si kembar.. jadinya picture mereka memang banyaklah bersamaku....
dan satu lagi...aku berpakaian tidak kena dengan majlis disebabkan memang tak ada bawak baju kurung....hee~
dan kami sebenarnya tersedar bahawanya kami tidak bergambar bersama pengantin....

9 comments:

idea semulajadi said...

along kawen dulu!!
pp along mmg bulat!!
mcm bdn along!!!
hahahah~~~

Ina said...

hu..hu..bole tahan la nurul pelamin tu, kalau barang ada mesti lagi gempak.. bley tukar profession lepaih ni..

niesz said...

simple tapi menarik, heee...xpe, untuk permulaan ok dah ni, ley improve lg :)

MataHati @ MH said...

yang pakai baju biru tudung hitam tu bila lagi nak merasa naik pelamin sendiri.. takkan posing kat pelamin org jer..huhu

Hanis MY said...

comelnyaaa dia like like like... nurul thanks doakan n bg support kat akak alhamdulillah selamat sampai mesia harap2 cepat2 recover kat sana huhu...take care my dearie sorry lambat baru dpt bw ni huk2

Nurul Afifah said...

boleh plak tersedar x bergambar dgn pengantin..cntik pelamin tu..merah lagi..

JP Nurul said...

ilam : eh..ada pulak...ayt org dengki cam gitulah..haha




ina : hehe...idea ramai2 ni...tu r lps ni xnak jd mici dah..hihi




niesz : tq...




MH : cakap org lak...awk pun bila ag..hihi




sis hanis : alhamdulillah sis selamat...hope semua okay ^_^




afifah : tulah psl...duk sibuk dgn benda lain...huhu

MataHati @ MH said...

yuhuuu..mana tuan blog ni.

sya punya coming soon soon soon ;p

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 