Wednesday, April 6, 2011

kasi cucuk budak sekolah lagi

Asaalamualaikum~~



masih lagi tidak berupdate blog secara serious. aku pon sebenarnya kepenatan terkejar kejar dengan assignment, kasi health education kepada pesakit dan bekerja office hour nih.serious aku lebih suka keje shift dari keje office hour. dan keje kat ward lagi better dari keje di klinik.


pukul 8pm je mata aku dah kuyu xlarat nak bukak. tapi mengingatkan blog tercayang nih, (study entah kemana) maka kena bukak jugaklah..hari ini aku kembali lagi ke sekolah untuk aktiviti pemberian vaksin HPV dos kedua kepada pelajar ting 1..mak aih gewdik gewdik kot dorang nih. nyampah i! tapi tak de ah sampai aku tunjuk muka. nurse kan kena sabar. maka muka mesti senyum dan sedaya upaya ikhlaskan hati. :)


yang nih memang nurse gewdik gewdik


aku dah tak larat nak bukak mata. perlu steadykan mata untuk study pulak. omma! penat nih..hukhuk



p/s : HPV ialah human papilloma virus, vaksin untuk prevention cancer cervix

7 comments:

cik ubi said...

servix?..mak ai..

khairunnisa ♥ said...

mici.. orang ngantuk gak.. tak tahan mata ni.. @_@ patient ramai giler minggu ni..

JIJI YU said...

area mane ni

Gadis Misteri said...

haha.. bdk skola... teringat lak waktu skola dulu kena cucuk. mmg ada yg gedik pon..

Ina said...

cik mici, saya boleh amik tak shot ni?

ain said...

cik Mici, org org yg berusia mcm saye ni boleh x amik vaksin HPV?

JP Nurul said...

cik ubi : yup cervix...nak gak ke???



nisa : huhu...xsempat lah nak tido di celahan ubatan gitu ek nisa sbb pt ramai..hehe



jiji yu : dkt area semenyih,sel




amna : hehe...so,bkn along sorang ah ckp bdk sekolah gedik..hihi



ina : org yg dah kawen xperlu dah...




ain : xperlu vaksin..klu dah kawen juz wat ujian pap smear..

Wednesday, April 6, 2011

kasi cucuk budak sekolah lagi

Asaalamualaikum~~



masih lagi tidak berupdate blog secara serious. aku pon sebenarnya kepenatan terkejar kejar dengan assignment, kasi health education kepada pesakit dan bekerja office hour nih.serious aku lebih suka keje shift dari keje office hour. dan keje kat ward lagi better dari keje di klinik.


pukul 8pm je mata aku dah kuyu xlarat nak bukak. tapi mengingatkan blog tercayang nih, (study entah kemana) maka kena bukak jugaklah..hari ini aku kembali lagi ke sekolah untuk aktiviti pemberian vaksin HPV dos kedua kepada pelajar ting 1..mak aih gewdik gewdik kot dorang nih. nyampah i! tapi tak de ah sampai aku tunjuk muka. nurse kan kena sabar. maka muka mesti senyum dan sedaya upaya ikhlaskan hati. :)


yang nih memang nurse gewdik gewdik


aku dah tak larat nak bukak mata. perlu steadykan mata untuk study pulak. omma! penat nih..hukhuk



p/s : HPV ialah human papilloma virus, vaksin untuk prevention cancer cervix

7 comments:

cik ubi said...

servix?..mak ai..

khairunnisa ♥ said...

mici.. orang ngantuk gak.. tak tahan mata ni.. @_@ patient ramai giler minggu ni..

JIJI YU said...

area mane ni

Gadis Misteri said...

haha.. bdk skola... teringat lak waktu skola dulu kena cucuk. mmg ada yg gedik pon..

Ina said...

cik mici, saya boleh amik tak shot ni?

ain said...

cik Mici, org org yg berusia mcm saye ni boleh x amik vaksin HPV?

JP Nurul said...

cik ubi : yup cervix...nak gak ke???



nisa : huhu...xsempat lah nak tido di celahan ubatan gitu ek nisa sbb pt ramai..hehe



jiji yu : dkt area semenyih,sel




amna : hehe...so,bkn along sorang ah ckp bdk sekolah gedik..hihi



ina : org yg dah kawen xperlu dah...




ain : xperlu vaksin..klu dah kawen juz wat ujian pap smear..