Monday, April 11, 2011

review drama korea : mary stayed out all night

Assalamualaikum~~



malam sebelum aku jawab final aku sempat khatamkan 1 lagi cite korea.jadi kalau result semester aku turun sem ni memang salah cite nih ah. mula mula memang aku tahan tahan je diri ni dari tengok cite korea tp tu ah apakan daya tarikan cite ni lagi kuat dari aku menatap nota nota CHN.
bukak je nota dah gosok gosok mata tahan ngantuk tp yang ajaibnye bila bukak cite korea pukul 4 pagi pon bulat lagi bijik mata. :P nasib ah sem ni just ada 1 paper je untuk final. yang lain lain aku kena jawab dalam "pergerakan persembahan"(hee, its mean osccelah)




so, satu lagi cite yang duk buat aku terangau ialah cite marry stayed out all night ^_^





the cute one!


comel



ape yang best cite nih sebab hero dia cute sangat sangat! okay fine kalau korang nak termuntah pon(ada aku kesah)




al-kisah cite nih ialah tentang kehidupan seorang gadis yang bernama mary yang hidupnya susah disebabkan bapanya yg suka berhutang.dan kisah seorang lelaki yang bekerja sebagai seorang penyanyi disebuah pub.mereka bertemu disebabkan 1 kemalangan kecil dan dari situlah mula segala konflik. nak tahu cite ni macam mana lagi korang kena tengok sendiri k! ^_^

4 comments:

Amirah Adnan said...

olololo..steady nyek time exam boleh layan movie..hehe..btw, nape 1 paper je?yg BSC xde ek?boring siot subjek CHN -.-'

Gadis Misteri said...

haha.. alasan..

ain said...

1st n last ain tgk korean drama citer Full House..he3... ulang empat ploh kali pon xde hal;)

Ina said...

cik mici deman korean flu ropanya..ye..he.he

Monday, April 11, 2011

review drama korea : mary stayed out all night

Assalamualaikum~~



malam sebelum aku jawab final aku sempat khatamkan 1 lagi cite korea.jadi kalau result semester aku turun sem ni memang salah cite nih ah. mula mula memang aku tahan tahan je diri ni dari tengok cite korea tp tu ah apakan daya tarikan cite ni lagi kuat dari aku menatap nota nota CHN.
bukak je nota dah gosok gosok mata tahan ngantuk tp yang ajaibnye bila bukak cite korea pukul 4 pagi pon bulat lagi bijik mata. :P nasib ah sem ni just ada 1 paper je untuk final. yang lain lain aku kena jawab dalam "pergerakan persembahan"(hee, its mean osccelah)




so, satu lagi cite yang duk buat aku terangau ialah cite marry stayed out all night ^_^





the cute one!


comel



ape yang best cite nih sebab hero dia cute sangat sangat! okay fine kalau korang nak termuntah pon(ada aku kesah)




al-kisah cite nih ialah tentang kehidupan seorang gadis yang bernama mary yang hidupnya susah disebabkan bapanya yg suka berhutang.dan kisah seorang lelaki yang bekerja sebagai seorang penyanyi disebuah pub.mereka bertemu disebabkan 1 kemalangan kecil dan dari situlah mula segala konflik. nak tahu cite ni macam mana lagi korang kena tengok sendiri k! ^_^

4 comments:

Amirah Adnan said...

olololo..steady nyek time exam boleh layan movie..hehe..btw, nape 1 paper je?yg BSC xde ek?boring siot subjek CHN -.-'

Gadis Misteri said...

haha.. alasan..

ain said...

1st n last ain tgk korean drama citer Full House..he3... ulang empat ploh kali pon xde hal;)

Ina said...

cik mici deman korean flu ropanya..ye..he.he