Wednesday, February 16, 2011

kepenatan + ketiadaan masa + tertekan

Assalamualaikum~~


harap harap jadilah member2 aku nak p cameroon hujung bulan nih....aku pun nak join gak...perlu membawa diri utk hilangkan tekanan perasaan...huhu


pagi pagi dah kena sembur sebab lupa pakai ID....okay!salah diri sendiri...
bila terasa ada kuasa ditangan maka makin galaklah mereka menjerit2 seolah olah kesalahan yg kita lakukan dah buat patient mati....
salah diri sendiri xnak mengaku...kasi ayat nak cover diri...ingat aku nih hape...xcerdik sangat nak detect kesalahan ko...
(emo sbb bengang dengan C.I incharge!)


aktiviti kerja hari ini, seperti biasa follow Dr rounds...buat report...up document...chart segala bagai orders dari Dr...
break utk 5 minit...then sambung balik buat report....C.I aku terkejut sbb aku ambik masa yg sekejap utk break...siap sindir aku dah kenyang makan maki hamun ler tuh break sekejap jer...ada aku kisah???


line still macam siput yg pregnant 10 bulan...lembab!
tak dapat nak BW...huhu...miss u alls!



p/s : nak tahu BO ape...klik sini

11 comments:

zmanja said...

hehehe..kesian nurul...pernah gak tgk bebudak yg tgh training kt spital kene marah ngn senior....huhuhu..kasar gak bahse dorang nih..rasa nk lempang2 jer dgn kaki

nub said...

hihi.. banyak2 sabaq ja laa na...

Hanis MY said...

siannya huhu...sabar ye, nak buat mcm mana mmg lumrah biasa alami benda2 ygtak syok ni... ganbarimashou!

alexa yussida said...

ishk ,kesian nye nurul...saba ye..kereknye ci tuh...ishk..pok dahi die kang

abu muaz said...

pelek dengan sikap para jurulatih dan CI .
memang kena jerit dan marah-marah ke?
itu etika ke brapa ya?

ARJUNA.Inc said...

huhu..btol2..mluahkan prsaan nih..haha..sbar je la k..kna mrah 2.nk jdi pngjran je kt kta la..hehe..haah!!..ni nk cter gak nih..umah sy pn..line mcm siput tsdut k dlam cengkerang!!!..ahha

MataHati @ MH said...

biasalah tu kena sembur api.. adat bekerja.

pstt..bila nak upload gambar pakai uniform.. teringin nak tgk nurse yg sorang ni..huhuhu

JP Nurul said...

zmanja : huhu berat mata memandang berat lg bahu yg memikul



nub : tu jelah yg mampu..



hanis MY : tq sis!



alexa : memang kerek~~pok karang xpsl2 fail sem nih


AM : xsemua CI gitu...xtaulah knp ada sesetengah yg suka tengking2...dia p baca etika kat ne xtahu



arjuna : huhu...taw xpe..tensen je nga line nih..



MH : tu r api pulak beasr sekali sembur...hihi


pstt...tunggu sy selim melim dulu ah...hahah :P

Nurul Afifah Addnan said...

kak..siput pregnant ke?

JP Nurul said...

afifah : haha..ntah..:P

khairunnisa ♥ said...

takut betul la kalau balik hostel nanti. takut broadband slow :(

haha. nisa dulu confuse bo ni dengan satu lagi singkatan. rasa nak gelak. je ^_^

Wednesday, February 16, 2011

kepenatan + ketiadaan masa + tertekan

Assalamualaikum~~


harap harap jadilah member2 aku nak p cameroon hujung bulan nih....aku pun nak join gak...perlu membawa diri utk hilangkan tekanan perasaan...huhu


pagi pagi dah kena sembur sebab lupa pakai ID....okay!salah diri sendiri...
bila terasa ada kuasa ditangan maka makin galaklah mereka menjerit2 seolah olah kesalahan yg kita lakukan dah buat patient mati....
salah diri sendiri xnak mengaku...kasi ayat nak cover diri...ingat aku nih hape...xcerdik sangat nak detect kesalahan ko...
(emo sbb bengang dengan C.I incharge!)


aktiviti kerja hari ini, seperti biasa follow Dr rounds...buat report...up document...chart segala bagai orders dari Dr...
break utk 5 minit...then sambung balik buat report....C.I aku terkejut sbb aku ambik masa yg sekejap utk break...siap sindir aku dah kenyang makan maki hamun ler tuh break sekejap jer...ada aku kisah???


line still macam siput yg pregnant 10 bulan...lembab!
tak dapat nak BW...huhu...miss u alls!



p/s : nak tahu BO ape...klik sini

11 comments:

zmanja said...

hehehe..kesian nurul...pernah gak tgk bebudak yg tgh training kt spital kene marah ngn senior....huhuhu..kasar gak bahse dorang nih..rasa nk lempang2 jer dgn kaki

nub said...

hihi.. banyak2 sabaq ja laa na...

Hanis MY said...

siannya huhu...sabar ye, nak buat mcm mana mmg lumrah biasa alami benda2 ygtak syok ni... ganbarimashou!

alexa yussida said...

ishk ,kesian nye nurul...saba ye..kereknye ci tuh...ishk..pok dahi die kang

abu muaz said...

pelek dengan sikap para jurulatih dan CI .
memang kena jerit dan marah-marah ke?
itu etika ke brapa ya?

ARJUNA.Inc said...

huhu..btol2..mluahkan prsaan nih..haha..sbar je la k..kna mrah 2.nk jdi pngjran je kt kta la..hehe..haah!!..ni nk cter gak nih..umah sy pn..line mcm siput tsdut k dlam cengkerang!!!..ahha

MataHati @ MH said...

biasalah tu kena sembur api.. adat bekerja.

pstt..bila nak upload gambar pakai uniform.. teringin nak tgk nurse yg sorang ni..huhuhu

JP Nurul said...

zmanja : huhu berat mata memandang berat lg bahu yg memikul



nub : tu jelah yg mampu..



hanis MY : tq sis!



alexa : memang kerek~~pok karang xpsl2 fail sem nih


AM : xsemua CI gitu...xtaulah knp ada sesetengah yg suka tengking2...dia p baca etika kat ne xtahu



arjuna : huhu...taw xpe..tensen je nga line nih..



MH : tu r api pulak beasr sekali sembur...hihi


pstt...tunggu sy selim melim dulu ah...hahah :P

Nurul Afifah Addnan said...

kak..siput pregnant ke?

JP Nurul said...

afifah : haha..ntah..:P

khairunnisa ♥ said...

takut betul la kalau balik hostel nanti. takut broadband slow :(

haha. nisa dulu confuse bo ni dengan satu lagi singkatan. rasa nak gelak. je ^_^